Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Gigi Becali nu merge la FCSB - CFR Cluj să sărbătorească titlul: „Nu mai are rost şi vă spun de ce!”

Motivul pentru care Gigi Becali nu merge la FCSB - CFR Cluj să sărbătorească titlul: „Nu mai are rost şi vă spun de ce!”

FCSB

Comentarii

FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj, în etapa #9 din play-off-ul Superligii României.

Gigi Becali a decis să nu meargă pe stadion la FCSB - CFR Cluj

FCSB a avut un sezon excepţional în Superliga României şi nu a putut fi oprită de adversarele sale. Totuşi, Gigi Becali spune că nu vrea să vină pe stadion la meciul cu CFR Cluj, atunci când cei de la FCSB ar putea primi trofeul şi medaliile de campioni.

Patronul bucureştenilor vrea să evite nebunia care apare după un asemenea eveniment, motiv pentru care preferă să vadă acel derby din faţa televizorului. Totuşi, Becali o să revină pe stadion în cazul în care FCSB va evolua în Liga Campionilor.

„Numai aşa merg pe stadion, atât. Merg pe stadion doar dacă jucăm în Champions League. Mă gândeam să mă duc mâine ca să-i şi anunţ (n.r. la meciul cu Farul).

Dar nu cred că mai au ei nevoie. Dacă mai aveau nevoie doar de o victorie, să zicem că era vorba de o emoţie. Dar când e vorba doar de un punct, un egal, nu mai ai emoţii, joci cu toată dezinvoltura şi zburzi pe teren.

Nu are rost să mai merg (n.r. la meciul cu CFR Cluj). Mai bine stau acasă. Ce rost are? După e nebunia aia de după meci cu lumea. Şi eu nu prea mai suport gălăgia.Lumea mă aşteaptă, da. Dar ne vedem când o să fim în Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare