Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mustaţă, mesaj în forţă pentru CSA Steaua, în ziua în care FCSB "bate recordul" şi sărbătoreşte titlul! "Să înţeleagă asta"

Mustaţă, mesaj în forţă pentru CSA Steaua, în ziua în care FCSB "bate recordul" şi sărbătoreşte titlul! "Să înţeleagă asta"

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a comentat interesul mare pentru meciul FCSB - CFR Cluj, iar în discursul său a făcut trimitere şi la CSA Steaua Bucureşti.

Gheorghe Mustaţă anunţă că pică un record azi! 

FCSB - CFR Cluj se joacă în penultima etapă a play-off-ului Superligii, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Campioana va primi trofeul şi medaliile pentru performanţa din acest sezon, în prezenţa unei asistenţe impresionante. 

Va fi sold-out pe Arena Naţională, iar Gheorghe Mustaţă a anunţat că sâmbătă se va stabili un nou record în privinţa asistenţei pe cel mai mare stadion din ţară. 

De asemenea, liderul galeriei le-a transmis un mesaj şi rivalilor de la CSA Steaua Bucureşti, care îşi dispută meciurile în Ghencea. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Va fi sold-out, s-au vândut pe tot stadionul, inclusiv la peluza opusă. E bătut deja recordul, 100%. Va fi o coregrafie frumoasă în tot stadionul şi sperăm ca toţi suporterii să se încadreze în ceea ce vrem să facem şi să fim alături de noi, ca să iasă ceva frumos. La fiecare meci cozi, acum încă e mică, dar s-au vândut aproape toate online. 

(n.r. - se umple şi Ghencea la începutul sezonului următor?) Dacă vom juca acolo, cu siguranţă. Dacă aici sunt peste 50.000, Ghencea e mică. Nu ştiu dacă e o palmă dată, dar trebuie să înţeleagă că oamenii iubesc această echipă şi că echipa asta a continuat activitatea fostei secţii de fotbal, indiferent ce spun alte foste glorii sau ce vorbesc alţii despre această echipă. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Această echipă a avut mereu suporteri, e cea mai iubită din România, peste cinci milioane de suporteri. Nu poţi veni să spui că stadionul ăla, care e un lux... Să vii să stai pe el la fiecare meci cu 1.000 de persoane, 600 de persoane. Niciodată Steaua n-a avut 16.000 de oameni într-un an. Noi 16.000 de oameni îi avem la un meci, păcat pentru stadion", a declarat Gheorghe Mustaţă, în ziua meciului FCSB - CFR Cluj, din Superliga. 

  • 54.364 este cel mai mare număr înregistrat de spectatori pe Arena Naţională, la România - Finlanda, în 2015.

 

Afla mai multe despre: gheorghe mustatagheorghe mustata fcsbfcsb cfr clujcsa steaua bucurestifcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare