Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nu ştie limba română!” MM Stoica a explicat de ce s-a supărat Compagno şi anunţă: „Nu mai vreau să vorbesc cu el!” | EXCLUSIV

„Nu ştie limba română!” MM Stoica a explicat de ce s-a supărat Compagno şi anunţă: „Nu mai vreau să vorbesc cu el!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica i-a oferit un răspuns lui Andrea Compagno, cel care a avut câteva declaraţii dure la adresa sa.

MM Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno după atacul lansat de italian

Italianul a avut mai multe cuvinte dure la adresa lui MM Stoica. Compagno a fost nemulţumit de anumite declaraţii făcute de oficialul FCSB, dar şi de faptul că acesta nu i-a transmis felicitări pentru că a devenit tată.

MM Stoica a precizat la Orange Sport că totul a plecat de la o neînţelegere cauzată de faptul că fotbalistul italian nu ştie foarte bine limba română şi nu a înţeles exact sensul vorbelor sale.

„Compagno nu a înţeles nimic. Este o prostie, pentru că el nu ştie bine limba română. El a crezut că eu l-am jignit. 

(n.r. probabil că şi-a făcut viaţa dacă îşi încasează toţi banii) Eu am vrut să spun prin această declaraţie că acolo nu se iau în general toţi banii, dar dacă da, atunci şi-a făcut viaţa.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Agentul lui mi-a transmis că vrea să vorbească cu mine, dar m-a deranjat declaraţia lui şi nu am ce să vorbesc. De asemenea, l-a deranjat că nu l-am felicitat că a devenit tată. Habar nu aveam, de unde să ştiu eu că a devenit tată?”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Declaraţiile făcute de Andrea Compagno

„Nu mi-a plăcut ce am văzut în acea perioadă în care mă pregăteam de transferul în China. Unul din club a făcut o declaraţie care în fotbal nu se vede vreodată.

M-am gândit dacă să răspund sau nu. A vorbit despre un băiat venit de jos, cu multe sacrificii. Un om fericit pentru hotărârea luată.

Plecat de la un salariu de 400 de euro pe lună. Atât aveam în liga a patra italiană. Eram fericit pentru decizia luată. Atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar. Nu meritam ca un director să apară cu acea declaraţie, să spună ceea ce a zis. Mai ales pentru relaţia pe care am avut-o tot timpul cu el. Dar asta e.

Sunt sigur că nici lui nu i-a plăcut ce a spus. A fost ciudat. Mi-a părut puţin ciudat. Nu ştiu cine e acest personaj. Cel cu care am avut o relaţia bună timp de doi ani sau cel care nu a aşteptat nicio zi după ce am plecat pentru a face acea declaraţie contra mea?!

Oricum, tata mi-a spus că în activitatea mea voi da de fel şi fel de oameni”, a declarat Compagno, pentru canalul de YouTube „Templul Sportului”.

Afla mai multe despre: mm stoicaandrea compagnofcsb 

viewscnt
Articole similare