Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Racheta" Nana Antwi, sub lupa lui Mihai Stoica. Ştampila pusă fundaşului: "E un jucător pe care vă bazaţi?" | EXCLUSIV

"Racheta" Nana Antwi, sub lupa lui Mihai Stoica. Ştampila pusă fundaşului: "E un jucător pe care vă bazaţi?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre evoluţia lui Nana Antwi (23 de ani), fundaşul dreapta adus ca o mare speranţă de la Urartu, din Armenia, în meciul cu Universitatea Craiova (0-2, în Bănie). Ghanezul n-a fost foarte convingător, iar evoluţiile sale de până acum au fost oscilante.

Nana Antwi s-a transferat la FCSB de la Urartu, la începutul lui 2024, după ce "roş-albaştri" au profitat de faptul că fundaşul se afla în ultimele luni de contract cu echipa din Armenia. Adus cu etichetă de înlocuitor pentru Vali Creţu, fundaşul dreapta a pierdut, pentru moment, lupta pentru titularizare.

Nana Antwi, neconvingător la FCSB. Mihai Stoica: "Mi s-a părut reţinut"

Mihai Stoica a pus "lupa" pe evoluţia lui Nana Antwi din meciul cu Universitatea Craiova, unul fără miză pentru FCSB, şi a tras o concluzie sinceră despre fundaşul dreapta. Oficialul "roş-albaştrilor" a spus despre Antwi că i s-a părut reţinut în timpul partidei contra oltenilor, dar nu ştie de ce.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Întrebat dacă în sezonul viitor Nana Antwi va fi un jucător de bază, Mihai Stoica a lăsat loc de interpretări, semn că evoluţiile de până acum ale fundaşului ghanez nu au convins. Rămâne de văzut dacă Nana Antwi va fi utilizat mai mult în sezonul viitor, în funcţie de evoluţiile pe care le va avea în ultimele două partide din Superligă, cu CFR Cluj şi Rapid.

"Reţinut, nu ştiu de ce, ar trebui să-l întreb. Reţinut, el a jucat foarte bine în a doua jumătate, când a intrat la pauză la meciul cu Farul, la Ovidiu, a jucat foarte bine. A avut un aport ofensiv substanţial. Acum mi s-a părut reţinut. (n.r. - e un jucător pe care vă bazaţi în sezonul vitor?) Depinde, în funcţie de ce transferuri se vor face. Are contract cu noi!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Nana Antwi a apărut pe teren în şapte meciuri pentru FCSB în acest sezon (272 de minute), fără gol sau pasă de gol în dreptul numelui său.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Antwi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nana antwinana antwi fcsbmihai stoica nana antwi fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare