Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Secretul? Am avut antrenori”. MM Stoica, replică pentru contestatari după sărbătorirea titlului

”Secretul? Am avut antrenori”. MM Stoica, replică pentru contestatari după sărbătorirea titlului

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană.

MM Stoica, primele declaraţii după ce FCSB a luat titlu

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

MM Stoica a fost în al nouălea cer după ce FCSB a cucerit titlul de campioană şi a dezvăluit ”secretul” succesului din actualul sezon. 

„Sentimentele… Parcă nici nu mai ştiam să ne bucurăm. Una e să pierzi campionatul cum a făcut-o Farul acum, la distanţă foarte mare, şi alta e să pierzi cum am pierdut noi, în ultima etapă, în penultima etapă, din cauza greşelilor de arbitraj. Şi azi am mai avut ceva emoţii la golul lui Rivaldinho.

Eu m-am gândit că meciul ăsta se va câştiga mai mult cu creierul decât cu inima. Dar m-am înşelat. S-a câştigat cu inima. Când îl vezi pe Darius Olaru, cu numărul 27 şi banderola pe mână, alergând după absolut fiecare minge, îţi dai seamă că nu poţi să ratezi acest titlu.

Noi am avut un secret, pe care nimeni nu l-a gândit. Am avut antrenori! Am văzut tot felul de vulpi care umblă după struguri şi ziceau că Gigi face echipa şi schimbările. Nu! Noi am avut antrenori care au pregăti foarte bine fiecare meci, care au schimbat sistemul, că nu Gigi face asta. Noi de la pauza meciului cu CFR Cluj am schimbat sistemul şi echipa a jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica la PrimaSport.

 Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

VIDEO | Moment fabulos la flash-interviu! David Miculescu şi Darius Olaru au fost reporteri după ce FCSB a câştigat titlul

Afla mai multe despre: fcsbmm stoica,  

viewscnt
Articole similare