Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii Rapidului nu îl iartă pe Paul Iacob. Ce decizie au luat cu câteva ore înainte de meciul cu Sepsi

Suporterii Rapidului nu îl iartă pe Paul Iacob. Ce decizie au luat cu câteva ore înainte de meciul cu Sepsi

Rapid

Comentarii

Sepsi OSK şi Rapid se duelează în această seară, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 9 din play-off-ului Superligii.

Comunicatul dat de suporterii Rapidului

Sepsi - Rapid, meci contând pentru etapa a 9-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, vineri, 10 mai, de la ora 20:30, la Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Orange Sport 1. 

Peluza Nord Rapid nu va face deplasare la Sfântu Gheorghe. Motivul este acelaşi. Ieşirea lui Paul Iacob, care a sărit la bătaie cu un suporter. Deşi cei doi s-au împăcat, suporterii Rapidului au rămas neschimbaţi şi nu vor să susţină echipa în deplasarea de la Sf. Gheorghe!â

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”După o săptămână de la comunicatul şi decizia prin care am tras un semnal de alarmă referitor la situaţia clubului, lucrurile nu s-au schimbat absolut deloc, din contră, chiar pare-se că focusul e îndreptat către cu totul alte.... probleme?

Dorim să anunţăm că in urma unei întâlniri intre liderii grupurilor ce formează Peluza Nord Rapid Bucureşti, grupurile din Bucureşti, plus o parte importantă dintre grupurile de Rapidişti din ţară, au decis continuarea formei de protest prin neprezentarea în deplasarea de la Sepsi. Fiecare rapidist poate alege dacă să meargă sau nu la meci, important este să ne respectăm deciziile şi perspectivele reciproc, întrucât toţi ne dorim binele Rapidului şi suntem total nemulţumiţi de situaţia actuală.

Clubul menţiona într-un comunicat de săptămâna trecută, că se vor lua măsuri asupra protagonistului scenelor de la ultimul meci pe Giuleşti. Singura decizie (măsură?!?) asupra lui a fost titularizarea în meciul de la Cluj, soldată cu o nouă greşeală care a "ajutat" Rapidul să primească gol. De cele mai multe ori, fotbalul te pedepseşte când încerci să-l păcăleşti şi nu-i respecţi fanii.

Au existat numeroase situaţii când Rapidul a fost defăimat şi rapidiştii denigraţi de oameni din presă sau angajaţii televiziunilor de sport, iar clubul a închis ochii şi nu a realizat niciun demers pentru combaterea acestora, cum a procedat acum pentru apărarea antrenorului interimar pe care tot clubul l-a expus acestui val de critici. În final, anunţăm că în continuare ne păstrăm încrederea în conducere şi sperăm că deciziile pe care le vor lua să fie cele potrivite. Hai Rapid!”, a fost comunicatul postat de Peluza Nord Rapid.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Rapid ocupă locul 6, cu 29 de puncte, şi este singura echipă fără victorie în play-off, cu un rezultat de egalitate şi şapte înfrângeri, iar în etapa precedentă a pierdut pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 2-3.

Afla mai multe despre: rapidsuporteri giuleştipaul iacob 

viewscnt
Articole similare