Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul surprinzător al lui Olivier Giroud a fost anunţat oficial! Unde ajunge cel mai bun marcator francez din istorie

Transferul surprinzător al lui Olivier Giroud a fost anunţat oficial! Unde ajunge cel mai bun marcator francez din istorie
Comentarii

Los Angeles FC a anunţat, marţi, că Olivier Giroud, cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei Franţei, se va alătura fostului portar al "Les Bleus", Hugo Lloris, în California, după ce îi expiră contractul cu AC Milan.

Los Angeles FC a oficializat transferul lui Olivier Giroud

"Ceea ce am văzut la Olivier a fost o combinaţie rară în ceea ce priveşte capacitatea sa de a se retrage, de a face legătura cu jocul şi de a fi un finalizator", a declarat directorul general al Los Angeles FC, John Thorrington, pentru AFP.

"El joacă pentru echipa naţională a Franţei şi pentru AC Milan într-un sistem asemănător cu al nostru şi am considerat că este o alegere bună din toate aceste motive", a  mai spus el.

Managerul californian a subliniat şi contribuţia lui Olivier Giroud în afara terenului. "Este o lovitură foarte mare pentru club", a spus el.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: olivier giroudolivier giroud los angeles fc 

viewscnt
Articole similare