Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Nu mai prezintă interes. FCSB a tăiat încă un atacant de pe lista de transferuri!

ULTIMA ORĂ | Nu mai prezintă interes. FCSB a tăiat încă un atacant de pe lista de transferuri!

FCSB

Comentarii

Cu titlul de campioană deja acontat, FCSB a început să-şi caute cele mai bune soluţii pentru întărirea lotului în vederea preliminariilor cupelor europene. Totuşi, lista cu nume importante anunţată de Gigi Becali se micoşorează din ce în ce mai tare, având în vedere ultima decizie anunţată.

Alexandru Mitriţă a anunţat că "nu se pune problema" să se transfere la FCSB, în ciuda dorinţei lui Gigi Becali. De asemenea, se pare că "roş-albaştrii" au mai renunţat la una dintre ţintele pe care le aveau pentru postul de atacant! După Rafa Mujica, un alt străin a fost tăiat de pe listă.

Tshegofatso Mabasa nu mai este interesant pentru FCSB

Este vorba despre Tshegofatso Mabasa (27 de ani), atacantul lui Orlando Pirates. Presa din Africa de Sud anunţă că FCSB îl avea pe o listă lungă de nume de care s-a interesat, dar numele său nu se mai regăseşte mai această listă. Astfel, Tshegofatso Mabasa nu va mai ajunge la FCSB, după modelul Siyabonga Ngezana.

"Campioana României, FCSB, a abandonat interesul pentru atacantul Tshegofatso Mabasa de la Orlando Pirates. (…) După ce a făcut o listă cu 12 jucători pe care i-a analizat, inclusiv Mabasa, FCSB tăiat nume de pe ea, iar numele lui Tshegofatso Mabasa nu se mai regăseşte pe această listă", scrie site-ul idiskitimes.co.za.

Tshegofatso Mabasa a marcat de 16 ori şi a livrat 3 pase decisive în 28 de meciuri (2252 de minute) din toate competiţiile sezonului, la Orlando Pirates.

  • 950.000 de euro este cota de piaţă a lui Tshegofatso Mabasa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb tshegofatso mabasatshegofatso mabasa transfer fcsbtshegofatso mabasafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare