Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Telefonul fără fir în Superliga! Suspendat, antrenorul a transmis informaţia către jucători prin intermediul a trei oameni

VIDEO EXCLUSIV | Telefonul fără fir în Superliga! Suspendat, antrenorul a transmis informaţia către jucători prin intermediul a trei oameni

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a obţinut o victorie esenţială în lupta pentru evitarea retrogradării, 2-1 pe terenul Petrolului, la capătul unui meci dramatic.

Oaspeţii au deschis scorul la Ploieşti, Miron marcând în minutul 5, după o greşeală a lui Ţicu. Ploieştenii au restabilit egalitatea după numai şapte minute, prin Irobiso, după o serie de greşeli ale apărării botoşănene. În minutul 66 gazdele au cerut o lovitură de la 11 metri pentru un fault asupra lui Musi.

Arbitrul Florin Andrei nu a acordat iniţial nimic, dar după o analiză VAR care a durat patru minute a revenit şi a dictat penalti pentru Petrolul. A executat Sergiu Hanca, dar portarul Kukic a apărat şutul mijlocaşului petrolist, iar Sadiku a marcat golul victoriei oaspeţilor în minutul 87.

FC Botoşani s-a impus cu 2-1 şi este pe locul 6, cu 24 de puncte, în timp ce Petrolul e pe locul 5, cu 26 de puncte. Până la finalul play-out-ului mai sunt doar două etape.

Bogdan Andone şi ”telefonul fără fir” de la Botoşani! Antrenorul a transmis indicaţii printr-un adevărat circuit

După scandalul de la Botoşani - Dinamo, Bogdan Andone a fost suspendat două etape, iar din acest motiv a fost nevoit să urmărească partida de la Ploieşti din tribuna oficială a Stadionului Ilie Oană.

La fel ca în meciul cu Dinamo, Andone a ţinut să fie sigur că indicaţiile sale vor ajunge la nivelul gazonului, iar acest lucru s-a realizat printr-o modalitate indirectă.

Lângă Andone s-a aflat pe tot parcursul meciului un oficial al clubului, iar prin telefonul său se realiza comunicarea cu banca tehnică a echipei. Indicaţiile lui Andone ajungeau la Mihai Roman, care, la rândul său, i le transmitea lui Andrei Patache. 

De la Patache, informaţia ajungea la jucători.

  • VIDEO cu ”telefonul fără fir” de la Petrolul - Botoşani

Afla mai multe despre: petrolulfc botoşanimihai roman 

viewscnt
Articole similare