Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rapid dă o mega-lovitură. Şucu negociază cu un antrenor istoric din fotbalul britanic

BREAKING | Rapid dă o mega-lovitură. Şucu negociază cu un antrenor istoric din fotbalul britanicgalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid a avut parte de un play-off de coşmar în acest sezon şi şi-a luat deja gândul de la o eventuală participare în preliminariile cupelor europene în stagiunea următoare.

Astfel, Dan Şucu e pregătit să ia măsuri radicale în vederea noului sezon. Cu Bogdan Lobonţ ca interimar pe banca tehnică, Rapid negociază intens în aceste zile pentru numirea noului antrenor.

Finanţatorul giuleştenilor s-a întâlnit deja cu Marius Şumudică, însă principala opţiune rămâne un antrenor străin. De altfel, Dan Şucu a avut o întâlnire, la începutul acestei săptămâni, şi cu Mircea Lucescu.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Antrenorul în vârstă de 78 de ani nu este interesat de banca tehnică a Rapidului, însă conducerea giuleştenilor încearcă să-l aducă măcar pe o funcţie de conducere în managementul clubului.

În aceste condiţii, marele favorit al lui Dan Şucu este, conform fanatik.ro, Martin O'Neill. În vârstă de 72 de ani, nord-irlandezul este un nume uriaş în fotbalul britanic, după ce a pregătit echipe ca Leicester, Aston Villa, Celtic, Norwich, Sunderland sau chiar naţionala Irlandei, din 2013 până în 2018.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Sursa citată notează că Dan Şucu insistă pentru aducerea lui Martin O'Neill şi este dispus să-i satisfacă acestuia toate pretenţiile pentru a-l convinge să semneze.

Afla mai multe despre: rapiddan sucu 

viewscnt
Articole similare