Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Răsturnare incredibilă de situaţie. Antrenorul s-a răzgândit în ultimul moment şi n-a mai venit în Giuleşti la Rapid - FCSB

BREAKING | Răsturnare incredibilă de situaţie. Antrenorul s-a răzgândit în ultimul moment şi n-a mai venit în Giuleşti la Rapid - FCSB

Rapid

Comentarii

Rapid şi-a găsit antrenorul perfect, în viziunea lui Dan Şucu, iar acesta a sosit deja la Bucureşti pentru a semna cu giuleştenii.

Neil Lennon a fost alesul lui Dan Şucu. Finanţatorul Rapidului a preferat să meargă din nou pe mâna unui antrenor străin, după ce, în actuala stagiune, echipa a fost condusă de Cristiano Bergodi.

Fostul manager al lui Celtic a sosit deja la Bucureşti pentru a stabili ultimele detalii cu oficialii Rapidului înainte de semnarea contractului. Deşi. iniţial, anunţase că vine la derby-ul cu FCSB, Neil Lennon s-a răzgândit în ultimul moment şi n-a mai mers în Giuleşti pentru a urmări partida împotriva campioanei României.

Din informaţiile Orange Sport, antrenorul va fi prezentat pe banca tehnică a Rapidului în cursul zilei de marţi.

Neil Lennon semnează cu Rapid

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Mircea Lucescu a refuzat să revină la Rapid, astfel că finanţatorul giuleştenilor s-a orientat către un antrenor străin.

După ce a vorbit şi cu Marius Şumudică, Dan Şucu a luat decizia de a merge pe mâna unui manager britanic în noul sezon. Rapid a bătut palma cu Neil Lennon, nord-irlandezul în vârstă de 52 de ani, care a scris istorie pe banca scoţienilor de la Celtic.

Dan Şucu l-a convins pe celebrul antrenor să vină în Superligă pentru a cuceri titlul în sezonul următor, iar anunţul oficial ar urma să fie făcut imediat după ultima partidă a actualei stagiuni.

La doar câteva ore distanţă după meciul cu FCSB, Rapid ar trebui să anunţe şi venirea pe banca tehnică a managerului britanic.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Neil Lennon are în palmares 11 trofee cucerite. Pe banca lui Celtic, antrenorul de 52 de ani a câştigat cinci titluri de campion, patru Cupe ale Scoţiei şi o Cupă a Ligii. Neil Lennon are şi Cupa Ciprului cucerită cu Omonia Nicosia, echipă pe care a antrenat-o până în octombrie 2022.

Afla mai multe despre: neil lennondan sucurapid 

viewscnt
Articole similare