Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a descoperit o nouă "perlă" în timpul meciului Craiova - FCSB 2-0 şi a acţionat imediat: "I-am dat telefon. O să fie mare fotbalist"

Gigi Becali a descoperit o nouă "perlă" în timpul meciului Craiova - FCSB 2-0 şi a acţionat imediat: "I-am dat telefon. O să fie mare fotbalist"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a lăudat unul dintre fotbaliştii pe care i-a văzut pe gazon în meciul Universitatea Craiova - FCSB 2-0, meci care a avut miză doar pentru olteni, "roş-albaştrii" fiind deja campionii României. Omul de afaceri din Pipera s-a lăudat că are o nouă "perlă" la echipă.

FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, 0-2 în Bănie, dar Gigi Becali a avut un remarcat-surpriză după partida contra oltenilor. Patronul "roş-albaştrilor" a pronunţat numele jucătorului în direct şi a dezvăluit că a făcut imediat cum s-a convins că are în curte o "mină" de aur.

Gigi Becali se laudă cu o nouă "perlă" la FCSB: "I-am dat telefon lui Mihai Stoica. O să fie mare fotbalist"

Este vorba despre David Popa (17 ani), un atacant lateral, pe care îl vede deja titular în locul lui Octavian Popescu. Gigi Becali a rămas impresionat de calităţile pe care Popa le-a arătat în teren după ce l-a înlocuit pe David Miculescu în minutul 90. Chiar dacă a jucat puţin, Popa a reuşit să-i ia ochii lui Becali.

Gigi Becali a dezvăluit că i-a dat telefonul lui Mihai Stoica imediat după ce l-a văzut pe David Popa la treabă şi şi-a dat seama că are o nouă "perlă" în echipă.

"I-am dat telefon lui Mihai Stoica după două faze şi i-am zis ’Băi, ăsta o să fie fotbalist!’. Ce Moruţan, ăsta o să fie fotbalist mare. O să fie cam de genul lui Mitriţă, Florinel Coman. Are 16 ani. Am înţeles că şi părinţii lui sunt la club. Ca să îl luăm, i-am luat şi părinţii. Ăsta o să fie mare fotbalist.

Eu nu ştiam, dar el o să joace în locul lui Tavi cu CFR. Ce să fac dacă pierzi toate mingile? George (n.r - se referă la Octavian Popescu) a pierdut toate mingile", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali perla fcsbgigi becali fcsbgigi becali david popadavid popa fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare