Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îmi place mult! Vreau să-l văd la echipa naţională”. Fotbalistul cerut de Răducioiu în echipa României

”Îmi place mult! Vreau să-l văd la echipa naţională”. Fotbalistul cerut de Răducioiu în echipa României
Comentarii

Louis Munteanu (21 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi români în acest moment.

Răducioiu, laude pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu (21 de ani) este unul dintre cei mai ”curtaţi” fotbalişti români. Atacantul a avut un sezon de vis la Farul şi este dorit în continuare de gruparea lui Gică Hagi, dar FCSB şi Rapid îl vor şi ele.

Florin Răducioiu l-a lăudat, recent, pe fotbalistul de la Farul şi a mărturisit că doreşte să îl vadă pe Munteanu la naţionala României.

”Louis Munteanu îmi place foarte mult. Are un stil de joc asemănător cu al meu şi îmi place foarte mult. Mi-aş dori să îl văd la echipa naţională”, le-a comunicat Florin Răducioiu reprezentanţilor mass-media.

  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit Transfermarkt

Louis Munteanu a înscris 12 goluri în acest sezon de Superliga României, cinci în sezonul regulat şi şapte în play-off, într-un total de 33 de apariţii.

Crescut de Academia lui Gheorghe Hagi, Louis Munteanu a fost cumpărat de Fiorentina, în septembrie 2020, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro. Însă atacantul român n-a prins niciun meci până acum pentru echipa mare a clubului, iar oficialii italieni nu sunt interesaţi să-l păstreze în lot pentru noua stagiune.

În ultimele două sezoane, Louis Munteanu a fost împrumutat la Farul Constanţa, urmând ca în vară să se despartă de echipa lui Gheorghe Hagi. În actuala stagiune, atacantul a marcat 12 goluri şi a oferit 5 pase decisive în cele 35 de meciuri jucate pentru Farul, în toate competiţiile.

 

Afla mai multe despre: nationala românieiflorin răducioiufarul 

viewscnt
Articole similare