Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Record de neatins pentru Bayer Leverkusen, deţinut de o echipă din România! Seria de invicibilitate care a intrat în istorie

Record de neatins pentru Bayer Leverkusen, deţinut de o echipă din România! Seria de invicibilitate care a intrat în istorie

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen doboară record după record în acest sezon, în toate competiţiiile. Formaţia antrenată de Xabi Alonso a cucerit primul titlu în Bundesliga din istoria clubului şi poate să-şi treacă în cont alte două trofee, pe acest final de sezon.

Recordul celor de la Bayer Leverkusen de invincibilitate în toate competiţiile, interne cât şi externe, din acest sezon, a intrat în istoria fotbalului.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

49 de partide consecutive fără eşec au înregistrat jucătorii antrenaţi de Xabi Alonso. "Aspirinele" au doborât un record al celor de la Benfica, înregistrat între 1963 şi 1965. Însă, un gigant al Europei din anii 80' deţine un alt record, cu adevărat impresionant.

Steaua, deţinătoarea unui record de neatins pentru Bayer Leverkusen

Este vorba de Steaua Bucureşti, singura echipă câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni, din România. Steaua Bucureşti a avut o serie de invincibilitate de 119 meciuri, în competiţia internă, între 1986 şi 1989, o perioadă în care formaţia "roş-albastră" era o forţă de temut, la nivel european.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Seria de meciuri consecutive fără înfrângere a fost întreruptă chiar de rivala celor de la Steaua, Dinamo Bucureşti, după o victorie a "câinilor roşii" cu scorul de 3-0, meci care a avut loc în septembrie 1989.

Bayer Leverkusen are şansa să-şi treacă în cont alte două trofee pe acest final de sezon. Echipa lui Xabi Alonso o întâlneşte pe Kaiserslautern în finala Cupei Germaniei, în timp ce în UEFA Europa League, Leverkusen o va întâlni pe Atalanta. În campionat, Leverkusen mai are două meciuri, pe terenul celor de la Bochum şi pe BayArena, în faţa celor de la Augsburg.

Afla mai multe despre: bayer leverkusensteaua bucurestisteauabundesligasuperliga 

viewscnt
Articole similare