Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, necruţător cu fotbalistul lansat de Gică Hagi: „Credeam că e cel mai mare talent, dar cum poate juca acolo?”

Victor Piţurcă, necruţător cu fotbalistul lansat de Gică Hagi: „Credeam că e cel mai mare talent, dar cum poate juca acolo?”

Stranieri

Comentarii

Victor Piţurcă nu s-a ferit de cuvinte şi şi-a exprimat dezamăgirea faţă de Adrian Mazilu, fotbalistul lansat de Gică Hagi în fotbalul mare.

Fotbalistul lansat de Gică Hagi a fost distrus de Victor Piţurcă

După un sezon absolut impresionant la Farul Constanţa, Adrian Mazilu a început să apară pe radarul echipelor mari din Europa. Astfel, iarna trecută atacantul a ajuns la Brighton, club important din Premier League.

Englezii l-au împrumutat repede în Olanda, la Vitesse, dar nici acolo nu a reuşit să se adapteze. Formaţia chiar a retrogradat, având în vedere depunctarea uriaşă de 18 puncte.

Victor Piţurcă a recunoscut că a avut mare încredere în Mazilu, dar faptul că atacantul nu a reuşit nici măcar în Olanda îl pune pe gânduri pe fostul selecţioner.

„Când pleci afară trebuie să ai forţă şi viteză. Pe Mazilu îl consideram cel mai mare talent al nostru, după ce arătase la Farul, când a luat campionatul. A făcut nişte jocuri extraordinare. A plecat la Brighton, a fost împrumutat în Olanda şi nu joacă. Iar olandezii sunt meseriaşi la tineri jucători.

Nu se mai aude nimic de el. Acolo e alt mediu. Uitaţi-vă la City. Păi Rodri e jucător fantastic? Nu e. Dar cei de la City fac un pressing necruţător. Nu pierd mingea, nu lasă adversarul să joace. Arma lor de bază e pressing-ul. Nu am auzit să zică nimeni asta, fără minge sunt necruţători.

Cum poate să joace fotbalistul român acolo? Vedeţi cum sunt meciurile la noi. Cum e ritmul acolo şi cum e ritmul la noi?”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: victor piturcagica hagiadrian mazilu 

viewscnt
Articole similare