Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Silva şi Ivan aduc victoria oltenilor! Olaru a ratat un penalty

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Silva şi Ivan aduc victoria oltenilor! Olaru a ratat un penalty
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, scor 2-0, pe FCSB pe teren propriu, în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii, un meci care a avut cu adevărat miză doar pentru olteni.

LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0 (R. Silva 3, Ivan 71)

Echipele de start:

Universitatea Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Zajkov, R. Silva, Bancu - Al. Creţu, Mekvabishvili - Danciu, Houri, Ivan - Markovic
Rezerve: Lazar - Vlădoiu, Soiri, Badelj, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, D. Barbu, Şt. Bană, Mitriţă, Blesa
FCSB: Târnovanu - Antwi, Lixandru, Dawa, Ov. Popescu - Alhassan, Şut, Olaru - Băluţă, Miculescu, Oct. Popescu
Rezerve: Udrea, Vlad - V. Creţu, Panţîru, Haruţ, Pandele, Chiricheş, Toma, Radaslavescu, Popa

Min. 90+5 - Final de meci.

Min. 90 - Ocazie Craiova! Dawa a respins de pe linia porţii după ce tot el pasase greşit la Mitriţă, care şi-a driblat adversarii şi a ajuns în poziţie de şut.

Min. 89 - Ocazie uriaşă FCSB! Intrat de pe bancă, Bană a reluat puţin pe lângă poarta lui Ştefan Târnovanu, după o centrare din dreapta.

Min. 85 - Ocazie FCSB! Băluţă ratează din careu după o pasă excelentă pe culoar de la Darius Olaru. Şutul său este blocat de Laurenţiu Popescu în doi timpi.

Min. 77 - Penalty ratat! Darius Olaru trage în bara transversală după ce l-a păcălit pe portarul Popescu.

Min. 76 - Penalty pentru FCSB! Rareş Vidican dictează un penalty cu ajutorul VAR pentru FCSB, după un contact între Olaru şi Houri în careu.

Min. 71 - GOOOOLLLL Universitatea Craiova! Andrei Ivan reia din prima în plasă o centrare din dreapta, la capătul unui contraatac purtat excelent de olteni.

Min. 63 - Ocazie FCSB! Darius Olaru trage cu stângul de la marginea careului, Laurenţiu Popescu respinge în corner.

Min. 55 - Ocazie uriaşă FCSB! Octavian Popescu încearcă un lob spectaculos, peste Laurenţiu Popescu, după ce i-a fentat pe ambii fundaşi centrali ai Craiovei.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+1 - Pauză.

Min. 45 - Ocazie FCSB! Miculescu reia slab, pe lângă poartă, din centrul careului după o pasă primită din dreapta.

Min. 28 - Ocazie Universitatea Craiova! Mekvabishvili trage de la distanţă, iar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min. 3 - GOOOOLLLL Universitatea Craiova! Raul Silva înscrie cu un şut din apropiere, printre picioarele lui Ştefan Târnovanu, după ce Markovic a lovit bara cu capul, ca urmare a unui corner executat de Lyes Houri.

Min. 1 - A început meciul.


Deşi FCSB este matematic campioană, meciul are o miză foarte mare pentru Universitatea Craiova. Oltenii sunt într-un duel complicat cu CFR Cluj pentru locul al doilea în Superliga României.

După 7 etape desfăşurate din actualul play-off, oltenii au 37 de puncte. CFR Cluj are 40 de puncte, dar şi un meci în plus. FCSB a adunat 49 de puncte.

EXCLUSIV | Absenţă importantă la FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova. Starul echipei nici măcar nu a făcut deplasarea

Deşi s-a încercat recuperarea lui Florinel Coman pentru derby-ul din Bănie, staff-ul de la FCSB a hotărât să nu rişte nimic cu vedeta echipei. Extrema campionilor a revenit din Serbia, după vizita la „vraciul” Marijana Kovacevic, dar nu va evolua în meciul cu oltenii.

Din informaţiile Orange Sport, Elias Charalambous şi Mihai Pintilii nu vor să rişte o recidivă a accidentării, mai ales că pentru Coman urmează turneul final al EURO 2024, astfel că golgheterul echipei nu a făcut deplasarea la Craiova.

6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: universitatea craiovafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare