Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Thriller în Bănie! Andrei Ivan înscrie şi el, iar Craiova joacă barajul de Conference League

VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Thriller în Bănie! Andrei Ivan înscrie şi el, iar Craiova joacă barajul de Conference League

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă în ultima etapă din play-off-ul Superligii, sâmbătă, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 2 şi Orangesport.ro. Oltenii sunt în plină luptă pentru locul secund.

VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2 (Bană 46', Koljic 52', Ivan 79' - Ştefănescu 21', Debeljuh 66')


Min 90+5: Final de meci! 

Min 90+4: Koljic trage pe lângă poartă dintr-o poziţie ideală.

Min 79: GOOOOOOL Craiova! Andrei Ivan înscrie cu un şut plasat la colţul lung. Atacantul Craiovei îşi trece în cont o nouă reuşită.

Min 66: GOOOOOOL Sepsi! Debeljuh se înalţă şi trimite mingea în poartă, cu capul, după o centrare excelentă venită din partea stângă.

Min 52: GOOOOOOL Craiova! Koljic înscrie din voleu, după o minge deviată. Şutul bosniacului din doar câţiva metri îl învinge pe Niczuly.

Min 46: GOOOOOL Universitatea Craiova! Bană înscrie cu un şut de la distanţă, cu pământul, la una dintre primele faze ale reprizei.

Min 46: A început repriza secundă!

Min 45+5. Pauză.

Min 21. GOOOL Sepsi. Ştefănescu deschide scorul în Bănie, după ce îl învinge cu o scăriţă pe Popescu. Reuşita este validată şi de VAR.

Min 11. Ocazie Sepsi. Varga ratează şi el o şansă de gol.

Min 6. Ocazie Sepsi. Oaspeţii au prima şansă de gol a partidei, dar scorul rămâne alb.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Popescu - Bancu, Raul Silva, Zajkov, Vlădoiu - Mekvabishvili, Cretu - Ivan, Mitriţă, Danciu - Markovic
  • Rezerve: Badelj, Bana, Barbu, Blesa, Căpăţină, Koljic, Lazăr, Mateiu, Ndong, Soiri
  • Sepsi: Niczuly - Oroian, Ciobotariu, Ninaj, Ştefan - Matei, Alimi, Aganovic - Varga, Debeljuh, Ştefănescu
  • Rezerve: Batzula, Dumitrescu, Gedo, Kallaku, Kocsis, Moldovan, Renţa, Varga

Antrenorul Universităţii, Costel Gâlcă, nu se va putea baza pe Maldonado, Baiaram, care este accidentat, şi pe suspendatul Houri. De cealaltă parte, Bernd Storck nu are probleme de lot la Sepsi. 

De la aceeaşi oră, CFR Cluj o întâlneşte pe Farul Constanţa, pe Orange Sport 1. 

Atât CFR Cluj, cât şi Universitatea Craiova vor locul secund, pentru a-şi asigura prezenţa în preliminariile Conference League, în sezonul următor. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Ardelenii au două puncte avans faţă de olteni, astfel că echipa lui Gâlcă va sta cu ochii şi pe ce se întâmplă în Gruia, în cazul unei victorii. 

Echipa clasată pe locul al treilea la finalul Superligii va juca barajul european, duminică, 26 mai, de la 20:00, cu câştigătoarea meciului Oţelul Galaţi - U Cluj. 

Constantin Gâlcă, înainte de Universitatea Craiova - Sepsi

"Cu siguranţă va fi mult la greu decât la Sfântu Gheorghe. Au avut rezultate pozitive în ultimele meciuri şi cu siguranţă că vor avea mai multă încredere. Este un meci care ne poate ajuta, ne poate deschide drumul spre locul 2, dar depinde de mulţi factori.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru, după vedem ce se întâmplă la Cluj. Mi-aş dori să ne calificăm în Europa pe meritele noastre, îmi doresc să câştigăm cu Sepsi în faţa suporterilor. Am mai avut un meci în Danemarca în care pierdeam cu 3-0 şi ne-am revenit, chiar puteam să câştigăm.

Au fost momente grele pentru echipa mea, ştiam că avem în faţă o echipă foarte bună. A fost meritul tuturor jucătorilor pentru că au reintrat în joc. Se putea întâmpla orice, dar la cum am arătat în meci a fost ca o victorie", a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Constantin Gâlcă. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova sepsipreliminarii conference leagueconstantin galca 

viewscnt
Articole similare