Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Dică pentru jucătorii FCSB-ului: "Nu câştigăm meciul doar pentru că avem echipamentul frumos"

Avertismentul lui Dică pentru jucătorii FCSB-ului: "Nu câştigăm meciul doar pentru că avem echipamentul frumos"

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut cu bine şi peste returul cu Dunajska Streda şi s-a calificat în play-off-ul Conference League. Până la partida tur cu norvegienii de la Viking, vicecampioana României joacă în Superligă împotriva Chindiei Târgovişte.

"Ne aşteaptă o partidă de campionat grea, i-am urmărit pe cei de la Chindia şi sunt o echipă schimbată faţă de anul trecut. 

Este important ca noi să câştigăm meciul, în campionat nu am reuşit să câştigăm până acum şi a venit momentul să ne impunem. Trebuie să dăm totul pe teren ca să câştigăm.

La Steaua, orice joc trebuie să-l joci ca să-l câştigi. Jucătorii au un moral bun, au reuşit o calificare în Europa, mâine ar trebui să aibă plăcere să joace fotbal. Nu vom câştiga jocul doar dacă intrăm pe teren şi avem echipamentul frumos sau dacă vine multă lume la stadion. Nu vom câştiga doar dacă suntem prezenţi pe teren. Trebuie să dăm 100% în teren" , a spus Nicolae Dică.

FCSB - Chindia Târgovişte se joacă duminică, de la ora 21:30, în direct la Orange Sport 1. Cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare