You are here:

Când va atinge Craiova vârful de formă? Reacţia lui Panduru: ”Nu mai pot să-mi pun mâinile în cap, că mi le-am pus ieri”

Când va atinge Craiova vârful de formă? Reacţia lui Panduru: ”Nu mai pot să-mi pun mâinile în cap, că mi le-am pus ieri”

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova traversează o perioadă foarte complicată, ocupând ultimul loc în Liga 1, după două etape, cu zero puncte şi fără gol marcat.

Acest lucru nu pare să-l îngrijoreze pe Marcel Popescu, preşedintele clubului craiovean, care a declarat că pregătirea a fost gândită în aşa fel încât fotbaliştii antrenaţi de Devis Mangia să atingă vârful de formă la jumătatea lunii august.

Basarab Pandurum, expert Telekom Sport, nu s-a lăsat impresionat de calmul preşedintelui craiovean şi a avut o reacţie care nu mai are nevoie de niciun comentariu: ”Nu mai pot să-mi pun mâinile în cap, că mi le-am pus ieri. În fiecare zi, nu am cum să mi le pun”, a fost reacţia lui Panduru. Acesta a continuat pe un ton ironic: ”Să spui că la jumătatea lui august au pregătit vârful de formă... Adică atunci când eşti pe ultimul loc în campionat, când te elimină, pentru că tu ai picat cu Leipzig pentru că n-ai avut noroc, dar puteai să cazi cu altcineva, dar tu de fapt nu erai pregătit acum. Pe tine nici nu te interesa asta... Adică turul nu te interesa, dar ai pregătit exact pentru retur. Da?! În tur faci 0-0, 1-1 şi în retur... Ai mai pomenit aşa ceva, la jumătatea lui august să fii în formă?”, a încheiat Basarab Panduru.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: craiovabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare