Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Documentarul ”Cutremur in fotbal - Superliga Europeană”, miercuri, de la 22:00, la Telekom Sport 1. Devine visul granzilor o realitate?

 Documentarul ”Cutremur in fotbal - Superliga Europeană”, miercuri, de la 22:00, la Telekom Sport 1. Devine visul granzilor o realitate?

Media

Comentarii

Documentarul ”Cutremur” în fotbal poate fi urmărit miercuri, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1.

”Fotbalul este pentru suporteri” a fost sintagma care a oprit practic apariţia Superligii Europene, anunţată cu surle şi trâmbiţe de Florentino Perez (preşedinte Real Madrid) şi Andrea Agnelii (preşedinte Juventus).

12 cluburi au pus iniţial bazele unui produs care putea bloca UEFA Champions League. În final, doar Juventus Torino, Real Madrid şi FC Barcelona au fost singurele cluburi care nu s-au retras oficial din Superliga europeană, proiect lansat de cele 12 cluburi europene şi care a eşuat rapid. Atletico Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal şi Tottenham ar fi ajuns la un acord cu forul de conducere al fotbalului european pentru a rămâne loiale competiţiilor UEFA.

Forul suprem a fost la un pas să ia măsuri împotriva celor trei cluburi care nu s-au retras oficial din proiect, scriindu-se la vremea respectivă că cele trei mari echipe ar risca inclusiv excluderea din Liga Campionilor. În cele din urmă, UEFA a anunţat că suspendat procedurile disciplinare împotriva FC Barcelona, Juventus Torino şi Real Madrid cu privire la Superliga Europeană.

Documentarul ”Cutremur în fotbal”, miercuri, de la 22:00, la Telekom Sport 1

Documentarul ”Cutremur în fotbal” analizează planul granzilor din fotbalul european. El reuneşte voci importante ale fotbalului, dar şi presei din România, voci care explică ce înseamnă cu adevărat evenimentele petrecute la mijlocul lui aprilie 2021 şi care sunt urmările.

Gică Popescu, Robert Pongracz Răzvan Burleanu, Orlando Nicoară, Virgil Stănescu, Ionuţ Lupescu sau jurnaliştii Costin Ştucan şi Vlad Enăchescu vor ataca acest subiect timp de o oră, în documentarul care poate fi urmărit de la ora 22:00, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare