You are here:

EXCLUSIV | Marius Şumudică: "Trăiesc cea mai bună perioadă a carierei mele."

EXCLUSIV | Marius Şumudică: "Trăiesc cea mai bună perioadă a carierei mele."

Fotbal

Comentarii

Gaziantep este pe locul 3 în Turcia, performanţă pe care Şumudică o consideră realizarea carierei sale de antrenor până în momentul de faţă. O realizare care depăşeşte un titlu câştigat în Liga 1.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Telekom Sport, Marius Şumudică recunoaşte că trăieşte cele mai importante momente ale carierei sale de antrenor. Acesta spune că performanţa de a fi pe podium în campionatul turc este mai mare decât câştigarea campionatului în România cu Astra sau eliminarea celor de la West Ham din Europa.

Marius Şumudică: "Nu am crezut că pot fi aici. Trăiesc cea mai bună perioadă a carierei mele. Eu am avut o vorbă, când am plecat odată de acasă i-am spus ”nevastă să ţii minte eu o să ajung antrenor mare”. Dar ea îmi spusese cu 5 minute înainte să ies că o să fiu antrenor mare, mult mai mare decât ai fost ca jucător. Nu se compară. Indiferent că am scos şi West Ham, că am luat campionatul cu Astra, nu se compară. Poţi să compari echipele ca şi grup ca şi familie, ca şi oameni ca şi carcatere, dar nu se compară ca performanţă aici.

Alanya nu a luat două goluri de la nicio echipă şi eu le-am dat 3. De 23 de meciuri înscriem meci de meci, singura echipă. Următoarea e Galata în ultimele 10 meciuri care a înscris. Noi avem 23."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare