Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi Gigi a avut clinciuri cu suporterii”. Mihai Stoica, de partea lui Mititelu în conflictul cu ultraşii şi dă exemplul FCSB-ului: ”Cu Sudul aveam probleme” | EXCLUSIV

”Şi Gigi a avut clinciuri cu suporterii”. Mihai Stoica, de partea lui Mititelu în conflictul cu ultraşii şi dă exemplul FCSB-ului: ”Cu Sudul aveam probleme” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a comentat incidentele reprobabile ce au avut loc la Sfântu Gheorghe. Acesta i-a criticat pe ultraşii formaţiei FC U Craiova care au scandat împotriva lui Adrian Mititelu şi a precizat că inclusiv Gigi Becali a avut ”clinciurile” lui suporterii FCSB-ului.

Scandalul uriaş izbucnit la Sfântu Gheorghe, la meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova, după ce partida a fost abandonată din cauza scandărilor fanilor olteni, a creat rumoare în fotbalul românesc şi a provocat numeroase reacţii la nivel înalt.

”Şi Gigi a avut clinciuri cu suporterii”. Mihai Stoica îi ţine partea lui Mititelu în conflictul cu ultraşii şi dă exemplul FCSB-ului: ”Cu Sudul aveam probleme” | EXCLUSIV

Printre cei care au reacţionat au fost inclusiv Ministrul Sportului, Eduard Novak, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, fostul mare internaţional, Gică Hagi, sau managerul general al formaţiei FCSB, Mihai Stoica.

Oficialul FCSB s-a arătat indignat de scandările anti-Mititelu ale fanilor olteni şi a precizat că şi Gigi Becali a avut disputele lui cu suporterii roş-albaştrilor, anume cu cei din Peluza Sud.

Mihai Stoica a relatat chiar şi un episod în care, la un meci disputat de FCSB în Bulgaria, la Sofia, în preliminariile cupelor europene, s-a putut evita un scandal de amploare între patronul echipei şi ultraşi.

”Eu un singur lucru nu înţeleg. Băieţii ăia care merg în peluză, ok, au o problemă cu Mititelu, asta înţelege, se ceartă, dar ei merg cu fularele cu Craiova. Într-o vreme scandau şi pentru echipă.

Am vorbit cu cineva care a fost la Sfârntu Gheorghe, la meci, şi mi-a zis că au scandat numai împotriva lui Mititelu, lui Sepsi şi aşa mai departe.

De ce eşti, ok, revanşant, dar eşti suporterul acelei echipe. Nu poţi să îngropi echipa. Mai ales că ei au făcut un gest formidabil să rămână lângă echipă chiar când echipa era desfiinţată şi a început din liga a patra. Ei au rămas alături de echipă.

Şi la noi Gigi a avut clinciuri cu suporterii, dar niciodată nu s-a ajuns... Am avut problemele astea când am jucat la Sofia, meci de calificare în Europa, cu Levi (n.r. antrenorul Ronny Levi). Aveam informaţii că vor veni să ne suspende din competiţie, că tot cu Sudul aveam probleme.

Dar am avut inspiraţia să vorbesc cu observatorul, să îi spun că avem probleme foarte mari, am arătat un banner care era contra noastră şi i-am dus foarte sus. Acolo nu mai aveau ce să mai facă, stadionul fiind şi foarte mare., a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare