Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostă antrenoare a echipei olimpice de nataţie a SUA, acuzată de hărţuire

Fostă antrenoare a echipei olimpice de nataţie a SUA, acuzată de hărţuire

Alte sporturi

Comentarii

Fosta antrenoare a echipei olimpice de înot din SUA, Teri McKeever, este investigată de Centrul pentru SafeSport după acuzaţii de hărţuire verbală şi emoţională, scrie lefigaro.fr.

Fostă antrenoare a echipei olimpice de nataţie a SUA, acuzată de hărţuire

La 60 de ani, Teri McKeever, care a fost prima femeie care a antrenat echipa olimpică de înot a Statelor Unite ale Americii la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, este subiectul "multelor acuzaţii" de abuz, potrivit USA Today.

Centrul SUA pentru SafeSport a lansat o anchetă după un articol din Orange County Register care descrie această hărţuire verbală şi emoţională care a avut loc de-a lungul deceniilor.

Potrivit ziarului, 19 actualE şi foste înotătotare de la Universitatea din California, precum şi şase părinţi şi un fost înotător, au adus acuzaţii împotriva lui Teri McKeever.

Articolul detaliază insultele şi presiunea exercitată asupra sportivilor pentru a concura sau a se antrena atunci când nu se simt bine.

Danielle Carter, o înotătoare de la Universitatea din California, ar fi avut nevoie intervenţia coechipierilor ei pentru a o împiedica să se sinucidă. Când Teri McKeever a aflat incidentul, ea a critincat-o pe Danielle Carter în timpul unui antrenament.

Teri McKeever a fost concediată de la echipa de înot feminin de la Universitatea din California.

Printre cei 26 de înotătoare pe care i-a antrenat se numără medaliate cu aur Natalie Coughlin şi Missy Franklin.

Afla mai multe despre: teri mckeever 

viewscnt
Articole similare