You are here:

VIDEO | Sepsi - FCSB 0-1. A treia victorie pentru campioni în acest sezon. Roş-albaştrii se apropie de play-off

 VIDEO | Sepsi  - FCSB 0-1. A treia victorie pentru campioni în acest sezon. Roş-albaştrii se apropie de play-off

Superliga

Comentarii

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Graţie acestui rezultat, roş-albaştrii au urcat pe locul 10, cu 13 puncte, în timp ce Sepsi este pe 13, cu 11 puncte.

LIVE VIDEO | Sepsi - FCSB 0-1 (Tănase 16)


Min 90+5. Meciul s-a terminat, scor 0-1.

Min  67, GOL anulat pentru FCSB! Daniel Bîrligea înscrie după un moment de stupoare în defensiva covăsneană, însă reuşita este anulată pentru un offside la Dawa.

Min 48. Ocazie pentru FCSB! Bîrligea trece pe lângă golul de 2-0.

Min 46. A început meciul!


Min 45+2. Pauză.

Min 40. Ocazie FCSB. Pe un contraatac, Tavi Popescu trimite la colţul lung, dar mingea trece puţin pe lângă bară.

Min 24. Ocazie Sepsi. Haruţ este aproape de egalare, dar apărarea roş-albastră respinge în corner.

Min 21. Ocazie FCSB. Şut trimite un şut pe lângă poarta lui Niczuly.

Min 16. GOOOL FCSB. După ce îi trece glonţul pe la ureche, echipa campioană deschide scorul prin Tănase, care trimite în plasă, cu capul, centrarea lui Băluţă.

Min 14. Ocazie Sepsi. Alimi este lăsat singur cu Târnovanu, după o eroare a lui Dawa, dar trimite foarte slab, iar mingea e reţinută de portarul FCSB-ului.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ştefan - Haruţ, M. Sota, Alimi, Oroian - Matei, M. Coman, Kallaku
  • Rezerve: Gyenge, Gedo, Bardea, A. Dumitrescu, Breij, Siger, Popsa, Neskovic, Hajdin, Oberlin, Drăghiceanu
  • Antrenor: Valentin Suciu
  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Dawa, Chiricheş, Panţîru - Şut, Alhassan - Băluţă, Fl. Tănase, Oct. Popescu - Daniel Popa
  • Rezerve: Vlad, Bîrligea, Miculescu, Ştefănescu, Lixandru, Edjouma, Baeten, Olaru, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe
  • Antrenor: Elias Charalambous

După triumful din Europa League, 4-1 cu RFS, pentru campioana României urmează un duel complicat în Superliga României. FCSB o va întâlni pe Sepsi, în deplasare.

Înainte de startul acestui duel, Sepsi ocupă locul 12, cu 11 puncte adunate în 10 meciuri. De cealaltă parte, FCSB este pe 14, cu 10 puncte după 9 meciuri jucate.

Ce a declarat antrenorul lui Sepsi înainte de duelul cu FCSB

„FCSB vine după o victorie mare în Europa, o felicităm pe această cale. Au un moral bun, dar asta nu înseamnă că se pot vedea deja cu punctele în buzunar. Şi noi ne dorim cele trei puncte, care cântăresc foarte mult, mai ales pe teren propriu

I-am studiat şi sperăm să punem în aplicare tot ceea ce am lucrat. Capacitate avem, trebuie să se vadă o altă faţă, să fie mai multă unitate, mai multă dezinvoltură, mai mult curaj pentru a lua cele trei puncte.

Am învăţat ceea ce aveam de învăţat după ultimul meci (n.r. 1-2 cu Farul) şi sper să nu mai repetăm aceleaşi greşeli. Este primul joc în care putem să demonstrăm că a fost un duş rece şi să nu mai repetăm greşelile din trecut.

Motivaţia trebuie să fie în fiecare zi. Fiecare trebuie să îşi seteze obiective personale. Clubul setează obiective colective. Dacă fiecare jucător îşi urmăreşte obiectivul personal să ajungă la cel mai mare nivel posibil şi să joace cât mai bine, şi colectivul are de câştigat.

Ne-am pregătit bine, am pus la punct unele aspecte. Aştept să vedem cât de bine am înţeles aceste lucruri. Din păcate, Bogdan Oteliţă e accidentat, nu ştim exact perioada, dar se pare că este o accidentare mai gravă, îl avem şi pe Gabriel Debeljuh cu probleme, nu ştiu dacă la ora jocului va putea evolua.

În rest, ceilalţi jucători sunt ok. Consider că şi ceilalţi jucători care sunt în lot îi pot suplini cu brio şi asta aştept”, a declarat Suciu, înainte de meci.

Afla mai multe despre: sepsifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare