Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură! U Craiova 1948 a transferat un fost internaţional brazilian, câştigător al Cupei Mondiale a Cluburilor. Pe cine a adus Adrian Mititelu

Lovitură! U Craiova 1948 a transferat un fost internaţional brazilian, câştigător al Cupei Mondiale a Cluburilor. Pe cine a adus Adrian Mititelu

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 a realizat încă un transfer în această iarnă. Adrian Mititelu şi conducătorii clubului alb-albastru au reuşit să-l convingă pe un fost internaţional brazilian de tineret să semneze cu echipa din Oltenia.

Giovanni Piccolomo, transferat de U Craiova 1948. Cine e brazilianul adus în Oltenia

Problemele adunate în ultima perioadă pentru Adrian Mititelu şi familia sa nu l-au oprit pe afacerist din a continua investiţiile din cadrul echipei. După ce U Craiova 1948 a învins U Cluj cu 5-0, "leii" au mai parafat un transfer. 

Sursele Orange Sport susţin că brazilianul Giovanni Piccolomo, în vârstă de 28 de ani, a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu U Craiova 1948. 

Giovanni, numele pe care-l foloseşte pe teren, este un fotbalist ofensiv, un număr 8 creativ. 

De altfel, e de aşteptat ca Nicolo Napoli să-l folosească pe postul de mijlocaş ofensiv, acolo unde se află şi argentinianul Juan Bauza, estimat de Adrian Mititelu la multe milioane de euro, peste ce ar putea oferi echipele din Superligă. 

Brazilianul măsoară 1.74 m înălţime şi are şi cetăţenie italiană. El vine liber de contract la U Craiova 1948, după ce s-a despărţit în urmă cu o lună de Cruzeiro, clubul de tradiţie brazilian. 

Giovanni Piccolomo, noul fotbalist al Craiovei, este fost internaţional brazilian U20, reprezentativă pentru care a jucat în cinci meciuri. 

Pentru el va fi a doua aventură în afara Braziliei, acolo unde a jucat la cluburi importante. Jucătorul ofensiv a mai fost legitimat la Maccabi Tel-Aviv, dar nu a apucat să debuteze pentru clubul din Israel. 

Ultimul fotbalist transferat de U Craiova 1948 a jucat în ţara natală la mai multe echipe, printre care: Corinthians, Ponte Preta, Portuguesa, Sao Bento, Atletico Paranaense, Tigres, Nautico, Goias, Coritiba, Avai, Sport Recife şi Cruzeiro. 

De asemenea, Giovanni Piccolomo are un trofeu important în palmares. 

Brazilianul a câştigat Cupa Mondială a Cluburilor în ediţia 2012-2013, cu Corinthians. 

Cele mai multe meciuri, 48, le are jucate în tricoul lui Cruzeiro, pentru care a marcat de şapte ori şi a oferit trei pase decisive. 

500.000 de euro e cota lui Giovanni, conform Transfermarkt.de. 

Afla mai multe despre: giovanni piccolomogiovanni piccolomo u craiova 1948transferuri adrian mititelutransferui u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare