You are here:

Marius Şumudică, ofertat de una dintre echipele patronului lui Manchester City. Lovitura carierei pentru antrenorul român?

Marius Şumudică, ofertat de una dintre echipele patronului lui Manchester City. Lovitura carierei pentru antrenorul român?

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică s-ar putea despărţi de Gaziantep. El ar putea ajunge pe banca tehnică a lui Al Jazira.

Presa turcă anunţă că Marius Şumudică a fost contactat de Al Jazira, grupare patronată de şeicul  Mansour Al-Nahyan, cel care deţine şi Manchester City.

Antrenorul roman o pregateste pe Gaziantep din 2019 şi mai are un an de contract cu gruparea turcă. Sporx din Turcia anunţă că Şumudică are de primit câteva restanţe financiare la Gaziantep, detaliu care îl poate apropa decisiv de o mutare în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

 

 

Marius Şumudică a preluat-o pe Gaziantep în august anul trecut şi a susţinut până acum 35 de meciuri pe banca tehnică a turcilor. A câştigat 12 dintre ele şi a remizat în alte 12. Gaziantep sub comanda lui Şumudică a marcat de 55 de ori.

Turcii scriu că Şumudică ar urma să preia Al Jazira din stagiunea viitoare.

Cine este Al Jazira, clubul care vrea să-l aducă pe Şumudică

Al Jazira Sports este antrenată în prezent de Marcel Kaizer, iar stagiunea trecută a terminat pe poziţia a treia în campionat.

Gruparea este patronată de Mansour Al-Nahyan, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, actualmente patron şi la Manchester City. Al Nahyan are o avere de 25 de miliarde de dolari, conform presei din Marea Britanie.

Al Jazira a cucerit două titluri de campioană în stagiunea 2010-2011, respectiv 2016-2017. Din lotul actual fac parte doar trei jucători străini: Thulani Serero (Africa de Sud), Milos Kosanovic (Serbia) şi Mourad Batna (Maroc).

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare