You are here:

NEWS ALERT | BOMBĂ: Marius Şumudică dă lovitura! Este dorit de un club URIAŞ din Europa. Anunţ de ultimă oră

NEWS ALERT | BOMBĂ: Marius Şumudică dă lovitura! Este dorit de un club URIAŞ din Europa. Anunţ de ultimă oră
Comentarii

Marius Şumudică ar putea da marea lovitură! Fenerbahce l-a trecut pe o listă de antrenori care pot ajunge în perioada următoare pe banca tehnică a celui mai iubit club din Turcia.

Yeniakit scrie că Fenerbache se gândeşte la Marius Şumudică pentru funcţia de antrenor principal, după ce clubul s-a despărţit oficial de Ersun Yanal.

Sursa citată notează că Fenerbahce nu va lua în calcul numirea lui Abdullah Avci sau Erol Bulut, numele anunţate de presă ca fiind favorite pentru a prelua gruparea turcă. Este un context favorabil tehnicianului român, care se bucură de o cotă în creştere în Turcia, ca urmare a evoluţiilor bune ale formaţiei Gaziantep.

Şumudică o antrenează în prezent pe Gaziantep FK, echipă unde a lăsat într-adevăr o impresie foarte bună. Deşi a schimbat lotul aproape în totalitate, Şumudică a dus-o până acum pe Gaziantep (formaţie nou promovată) până pe locul 9 în Turcia.

  • 27 de meciuri are Şumudică pe banca tehnică a lui Gaziantep

  • 43 de goluri a marcat formaţia sa în această perioadă

  • 39 de meciuri a condus-o Şumudică pe Kayserispor

  • 28 de victorii are Şumudică în Turcia ca antrenor principal. Echipele sale au marcat 99 de goluri

Marius Şumudică: ”Mi-a albit părul în Turcia”

Şumudică a scos recent, încă o dată, în evidenţă faptul că nivelul din Turcia e mult mai ridicat faţă de cel din Liga 1 şi a spus că din cauza stresului şi a pasiunii pe care o pune în munca sa de antrenor a albit atât de devrme.

"E greu. Mă uitam ieri la meciurile din România... Cu tot respectul, că de aici am plecat, dar e diferenţă mare de joc. Intensitatea.... Mă uitam la câţi suporteri vin. Noi am jucat cu Beşiktaş pe Vodafone Arena şi au venit 35.000. Te simţi antrenor, te simţi jucător... Adversarii, bugetele care sunt, primele.... E diferenţă mare. E greu, e stres...

(n.r. - Îţi mănâncă ani din viaţă?) Păi nu te uiţi la părul meu? Am albit. M-am întâlnit acum cu cumnatul meu, a venit să mă vadă şi mi-a spus, ce ai făcut, te-ai vopsit:? Ăsta sunt. Depinde unde pui. Eu pun la suflet şi se duce spre căpăţână, albesc", a spus Marius Şumudică, pe aeroport.

Şumudică a fost antrenor la Kayserispor în perioada iulie 2017 - mai 2018, pe care a luat-o de la retrogradare şi a dus-o până pe locurile fruntaşe. În 39 de meciuri, Şumudică a avut o medie de 1,62 puncte pe meci. Acum, tehnicianul o pregăteşte pe Gaziantep FK din iunie 2019 şi are contract până în 2021.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare