Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu eram mulţumiţi cu 1-1!". Reacţia lui Marius Stoica după Farul - CS Mioveni 2-1

"Nu eram mulţumiţi cu 1-1!". Reacţia lui Marius Stoica după Farul - CS Mioveni 2-1

CS Mioveni

Comentarii

Marius Stoica, antrenorul echipei CS Mioveni, a surprins vineri, după meciul pierdut cu Farul Constanţa, declarând că nu ar fi fost mulţumit dacă meciul se încheia la egalitate.

"Nu eram mulţumiţi cu 1-1!". Reacţia lui Marius Stoica după Farul - CS Mioveni 2-1

”Sincer nu aş fi fost mulţumit nici dacă se termina 1-1. Dacă eram atenţi şi inspiraţi ca să facem 2-1, cred că nu mai dădeau ei al doilea gol.

Azi am pierdut, dar trebuie să mergem mai departe. Eu mă bucur că băieţii au jucat bine azi. Îmi pare rău că nu am câştigat, am fi produs o surpriză.

Nu ştim ce ne rezervă viitorul. Jucăm în ultimele meciuri cu echipe din primele cinci clasate, mai avem şi meciurile din Cupa României. Nu o să renunţăm, o să încercăm să jucăm din ce în ce mai bine”, a declarat Marius Stoica.

Echipa Farul Constanţa a învins vineri, pe teren propriu, formaţia de pe ultimul loc din Superligă, CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Farul - CS Mioveni 2-1, în Superligă

Farul Constanţa a învins vineri, pe teren propriu, formaţia de pe ultimul loc din Superligă, CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Alexi Pitu a deschis scorul în minutul 28, iar oaspeţii au egalat în minutul 37, pe contraatac, Carnat înscriind golul echipei din Mioveni.Golul victoriei gazdelor a venit în minutul 85, când Torje i-a pasat lui Robert Moldoveanu şi acesta a înscris.

Farul este în fruntea clasamentului Superligii, cu 40 de puncte, la opt puncte distanţă de Rapid, care are un meci mai puţin disputat.

FARUL: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu (Borza 60), Kiki - Artean, T. Băluţă (R. Moldoveanu 80), Grameni (Casap 60) - Torje, Alibec (Doukoure 87), A. Pitu (Andronache 80). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

CS MIOVENI: I. Popescu - Garutti, Al. Iacob, Burnea - Oancea, D. Toma (Coşereanu 75), Lixandru (Panait 49), V. Pop, Şerbănică - Carnat, Krasniqi (Burlacu) 75. ANTRENOR: Marius Stoica

Cartonaşe galbene: Casap 83 / D. Toma 45+3

Arbitri: George Vidican - Bogdan Gheorghe, Adrian Vornicu - Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Andrei Chivulete - Vlad Bârleanu

Observator: Vasile Bratu

Afla mai multe despre: marius stoicafarulcs miovenisuperliga 

viewscnt
Articole similare