You are here:

O nouă variantă pentru Marius Şumudică. Se bate cu un selecţioner pe post!

O nouă variantă pentru Marius Şumudică. Se bate cu un selecţioner pe post!

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) s-ar putea întoarce în Turcia. Tehnicianul român se bucură de o cotă excelentă în Super Liga Turcă, după experienţa de la Kayserispor.

După ce presa din Turcia a scris în urmă cu câteva zile că Marius Şumudică ar putea reveni în Super Liga la Malatyaspor, un alt club din această ţară este interesat de serviciile antrenorului român.

Este vorba despre Gazişehir Gaziantep, formaţie controlată de concernul Sanko Holding. Românul este dorit la formaţia de pe Gaziantep Arena de către preşedintele Adil Konukoglu.

El se luptă pentru acest rol cu Robert Prosinecki (selecţionerul Bosniei) şi Igor Tudor (antrenor la Udinese). La Gaziantep evoluează câţiva jucători foarte cunoscuţi, printre care Moussa Sow, Elmar Bjarnason sau Rydell Poepon.

Marius Şumudică a antrenat în Turcia în sezonul 2017-2018 şi a fost foarte apreciat de către suporterii formaţiei Kayserispor. În stagiunea trecută el a pregătit formaţia Al-Shabab din Arabia Saudită.

Şumudică, dorit de FCSB şi de Astra

Marius Şumudică n-a dus lipsă de oferte după despărţirea de arabii de la Al Shabab. Imediat după plecarea din Golf, antrenorul a fost contactat de Gigi Becali, însă cei doi n-au ajuns la un numitor comun în privinţa unei posibile colaborări la FCSB. Odată cu încetarea discuţiilor cu patronul vicecampioanei, Şumudică a fost sunat şi de oficialii Astrei.

"Nu ascund că am discutat cu Dani Coman şi cu Ioan Niculae. Vom mai discuta probabil săptămâna viitoare. Dar cel mai plauzibil e să merg în Turcia, de unde sunt oferte tentante. Probabil voi merge la Istanbul să discut. Pentru linişte şi relaţii, Astra e cea mai ok pentru mine din Liga I. Dar aş vrea şi la Craiova, pentru felul meu de a fi, pentru suporteri, pentru atmosferă” ,declara, la începutul acestei săptămâni, Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare