Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | PSG l-a transferat pe Fabian Ruiz de la Napoli. Pe ce perioadă a semnat mijlocaşul

OFICIAL | PSG l-a transferat pe Fabian Ruiz de la Napoli. Pe ce perioadă a semnat mijlocaşul

PSG

Comentarii

PSG a dat lovitura. După ce l-a transferat pe Renato Sanches, Parisul e aproape să-l semneze şi pe Fabian Ruiz (27 de ani), mijlocaşul care-şi termină contractul cu Napoli. Ruiz este "planul secret" al noului director sportiv de la PSG, Luis Campos.

UPDATE miercuri, 31 august, 8:30 - OFICIAL! PSG a oficializat transferul lui Fabian Ruiz de la Napoli.

"PSG e încântată să anunţe transferul lui Fabian Ruiz, care a semnat un contract pe cinci ani, astfel că internaţioanlul spaniol va rămâne la clubul nostru pânâ pe 30 iunie 2027", se arată într-un comunicat oficial al Parisului.


Parisul n-a terminat campania de transferuri cu aducerea lui Renato Sanches. Fabian Ruiz este următoarea ţintă a francezilor.

"Planul secret" de la PSG. Parisul, de neoprit pe piaţa de mercato: încă un transfer!

Fabian Ruiz este următoarea ţintă a Parisului pe piaţa transferurilor, la care noul director sportiv Luis Campos lucrează de săptămâni buni, scrie Fabrizio Romano. Italianul anunţă că Fabian Ruiz a fost "planul secret" al lui Campos, iar transferul mijlocaşului spaniol este la un pas să se realizeze.

Luis Campos a vrut să anticipeze celelalte cluburi de top din Europa, care l-ar fi dorit pe Fabian Ruiz liber de contract.

Fabian Ruiz îşi termină contractul cu Napoli în 2023, iar Real Madrid îl avea pe listă.

Afla mai multe despre: fabian ruizpsgtransfer 

viewscnt
Articole similare