You are here:

Lui Şumi i se fac toate poftele. Transfer de ultimă oră la Gaziantep! Are 154 de meciuri în Ligue 1 şi vine să joace sub comanda românului

Lui Şumi i se fac toate poftele. Transfer de ultimă oră la Gaziantep! Are 154 de meciuri în Ligue 1 şi vine să joace sub comanda românuluigalerie foto
Comentarii

Marius Şumudică l-a dorit la Gaziantep pe fostul său elev de la Kayserispor, Jean-Armel Kana-Biyik. Clubul i-l aduce în câteva zile.

Fundaşul camerunez Jean-Armel Kana-Biyik va juca din sezonul viitor, din nou sub comanda lui Marius Şumudică. De această dată o va face la Gaziantep, noua formaţie a tehnicianului român.

În vârstă de 30 de ani, Kana Biyik a jucat din 2016 în Turcia la Kayserispor. Rămas liber de contract, fostul fundaş Under 21 al Franţei va trece la Gaziantep, unde a fost solicitat de Marius Şumudică.

Jean-Armel Kana-Biyik a debutat în Ligue 1 în tricoul lui Le Havre, formaţie care l-a crescut şi care are una dintre cele mai bune academii de fotbal din lume. În 2010 s-a mutat la Rennes, iar doi ani mai târziu a fost la un pas de un transfer la Olympique Lyon.

După un sezon la Toulouse a ajuns în Turcia. Jean-Armel Kana-Biyik are 154 de meciuri în Ligue 1 şi alte 85 în Turcia. Fobalistul era cotat în urmă cu 5 ani la 7 milioane de euro, dar cota sa de piaţă a scăzut între timp până la 1.3 milioane.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare