Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Irina Begu s-a calificat în optimi la Roland Garros, una dintre cele mai mari peformanţe din cariera ei. Câţi bani va primi şi cu cine ar putea juca

Irina Begu s-a calificat în optimi la Roland Garros, una dintre cele mai mari peformanţe din cariera ei. Câţi bani va primi şi cu cine ar putea juca

Tenis

Comentarii

Irina Begu a reuşit o performanţă extraordinară după ce s-a calificat în optimi la Roland Garros. Românca noastră a trecut în două seturi de franţuzoaica Leolia Jeanjean, 6-1, 6-4.

Irina Begu arată o formă excelentă la Roland Garros. Jucătoarea în vârstă de 31 de ani a trecut în două seturi de Leolia Jeanjean, locul 227 WTA.

Begu a defilat în primul set, pe care l-a câştigat cu 6-1 şi a avut mari probleme în setul 2, după ce a condus cu 5-1.

Irina Begu s-a calificat în optimi la Roland Garros

Jucătoare născută în Bucureşti a reuşit să avanseze în optimile Roland Garros, fază pe care a mai atins-o o singură dată, în 2016.

Irina Begu a făcut un meci foarte bun cu Leolia Jeanjean, numărul 227 WTA, însă a avut probleme pe finalul setului 2, pe care l-a condus la un moment dat cu 5-1.  Au urmat 3 game-uri consecutive câştigate de Jeanjean, însă până la urmă Irina Begu a tranşat disputa.

Până la urmă, Irina Begu a reuşit să se impună cu 6-1, 6-4 şi s-a calificat în optimile Roland Garros. Este doar a doua oară în carieră când sportiva în vârstă de 31 de ani reuşeşte să se califice în această fază a Open-ului Francez, după rezulatul din 2016.

În optimi, Begu va juca împotriva câştigătoarei meciului dintre Pegula (locul 11 WTA) şi Zidansek (24 WTA).

Pentru această peformanţă, Irina Begu va primi 220.000 de euro şi 240 de puncte WTA. Irina Begu va trebui să achite însă o amendă de 10.000 de euro, după ce în partida precedentă a lovit din greşeală, cu racheta, un copil din tribune.

Afla mai multe despre: irina begu 

viewscnt
Articole similare