Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Canoiştii şi canotorii României au trecut în bucătărie! Tricolorii au fost ajutaţi şi de sportivii ucraineni

VIDEO EXCLUSIV | Canoiştii şi canotorii României au trecut în bucătărie! Tricolorii au fost ajutaţi şi de sportivii ucraineni

Alte sporturi

Comentarii

Canoiştii şi canotorii României au trecut în bucătărie! S-au apucat să vopsească ouă şi s-au descurcat de minune. Şi loturile de kaiac canoe au făcut acelaşi lucru. Tricolorii au fost ajutaţi şi de sportivii ucraineni, care sunt găzduiţi la Snagov.

VIDEO Canoiştii şi canotorii României au trecut în bucătărie! Tricolorii au fost ajutaţi şi de sportivii ucraineni

Canotorii României nu sunt campioni doar pe apă. Au intrat în spiritul Sărbătorilor Pascale şi au demonstrat că ştiu să vopsească ouă. 

Ionela Cozmiuc, puţin nostalgică, a rememorat: "Noi acasa le faceam altfel . De obicei noi le faceam in Joia Mare cu bunica şi le făceam la un ceaun în curte. Vopsea vreo 70 de ouă şi cred că îi era mai uşor să le pună în ceaun".

Nici cei de la kaiac-canoe nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia au fost ajutaţi şi de sportivii ucraineni, care sunt găzduiţi în baza de la Snagov. 

Cătălin Chirilă a povestit pentru Orange Sport: "Cu siguranţă sperăm ca şi colegii noştri să se simta bine aici în cantonament să treaca cu bine peste aceste sărbator...mi-aş dori să fie şi ei alături de familiile lor acasa însă dacă nu se poate le oferim noi, aici, condiţiile cele mai bune".

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu. 

Afla mai multe despre: canotoriiromania 

viewscnt
Articole similare