Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Fiul lui Mazilu a înjurat Steaua pe Giuleşti în faţa tatălui său. Zotta l-a taxat dur: ”Aşa ceva la 15 ani?”

VIDEO EXCLUSIV | Fiul lui Mazilu a înjurat Steaua pe Giuleşti în faţa tatălui său. Zotta l-a taxat dur: ”Aşa ceva la 15 ani?”

Rapid

Comentarii

FC Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă.

VIDEO | Fiul lui Mazilu a înjurat Steaua pe Giuleşti în faţa tatălui său. Zotta l-a taxat dur: ”Aşa ceva la 15 ani?”

Dugandzic a marcat în minutele 19, 55 şi 82. Celălalt gol al Rapidului a fost înscris de Albu, în minutul 43. FC Voluntari a punctat prin Lopes, în minutul 90+2.

Lovitura de start a fost dată de Ionuţ Mazilu, fostul jucător de la Rapid. Mazilu a evoluat la Rapid între 2006 şi 2008, perioadă în care a reuşit 18 goluri.

Casian Mazilu (15 ani), fiul lui Ionuţ Mazilu (40), i-a şocat pe toţi în momentul în care a început să o înjure pe Steaua, chiar de faţă cu tatăl său! 
  • 14 selecţii are Mazilu la naţionala României.

”În primul rând îmi aduc aminte că eu l-am transfer pe Mazilu, 3 milioane şi ceva. Nu a fost uşor deloc. (n.r. legat de episodul cu Mazilu şi fiul, Casian) Nu prea sunt de comentat, nu cred... chiar dacă acolo este un spirit adevărat ar trebui evitate astfel de comportante!”, a declarat Constantin Zotta la Orange Sport.

”Aşa ceva la 15 ani? M-am uitat pe imagini şi Mazilu nu scandează, face doar semn cu mâna, dar cel mic şi scandfeaza şi face semn cu mâna. Incredibil”, a explicat Dan Udrea, moderatorul emisiunii. 

Video cu momentul:

VIDEO | “Nu ştiu ce am”. Antonio Sefer s-a blocat la declaraţii. Moment amuzant cu ”perla” Rapidului :)

Afla mai multe despre: mazilurapidsteaua 

viewscnt
Articole similare