Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Lobonţ a clarificat situaţia conflictului cu Ermal Krasniqi: "Am vorbit, ştim ce s-a întâmplat"

Bogdan Lobonţ a clarificat situaţia conflictului cu Ermal Krasniqi: "Am vorbit, ştim ce s-a întâmplat"

Rapid

Comentarii

Bogdan Lobonţ, antrenorul principal al Rapidului după plecarea lui Cristiano Bergodi, a rupt tăcerea în ceea ce priveşte conflictul său cu Ermal Krasniqi.

Antrenorul Rapidului a clarificat ceea ce s-a petrecut la partida pierdută de echipa sa pe terenul Farului Constanţa de la Ovidiu, cu scorul de 3-1. Schimbat de Lobonţ în minutul 60 al partidei, la scorul de 1-1, Krasniqi a avut o reacţie nervoasa şi s-a îndreptat direct spre banca de rezervă, după schimbare.

Un caz similar s-a petrecut şi la partida giuleştenilor din Bănie, împotriva Universităţii Craiova, de la începutul play-off-ului. În cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei Rapidului cu Universitatea Craiova, din Giuleşti, Lobonţ a oferit o reacţie după conflictul cu Ermal Krasniqi.

Bogdan Lobonţ: "Mă bazez pe toţi jucătorii care sunt la Rapid"

"Am vorbit cu Krasniqi. Depinde din ce perspectivă o vezi. Poate o vezi din perspectiva comentatorului, a celui ce nu cunoaşte dinamicile care sunt în cabină. Eu şi Ermal ştim ce s-a întâmplat, atât la gestul lui, cât şi la ce a urmat. Eu mă bazez pe toţi jucătorii care sunt la Rapid, toţi jucătorii care sunt sub contract cu Rapid.

Ceea ce am avut de clarificat cu el am făcut-o atât după meci, cât şi a doua zi. Că persoanele din afară comentează, eu nu am ce să fac", a declarat Bogdan Lobonţ.

Rapid Bucureşti primeşte vizita celor de la Universitatea Craiova în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii. Giuleştenii vor revanşa după înfrângerea inexplicabilă de la Craiova. Rapidiştii au avut superioritate pe tabelă, cât şi numerică în rândul jucătorilor, dar echipa antrenată la acea vreme de Cristiano Bergodi a cedat iar oltenii au reuşit să întoarcă scorul şi să obţină cele trei puncte.

Afla mai multe despre: bogdan lobontermal krasniqirapidfaruluniversitatea craiovasuperligaplay-off 

viewscnt
Articole similare