Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior. Edi Iordănescu, de neclintit în negocierile cu Răzvan Burleanu: "E greu cu el, sunt mai multe variabile"

EXCLUSIV | Dezvăluiri din interior. Edi Iordănescu, de neclintit în negocierile cu Răzvan Burleanu: "E greu cu el, sunt mai multe variabile"

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, a reuşit să califice România la EURO 2024, turneu la care speră să treacă de faza grupelor.

Negocierile Federaţiei Române de Fotbal pentru prelungirea contractului actualului selecţioner, Edi Iordănescu, se dovedesc extrem de dificile, în condiţiile în care tehnicianul este extrem de meticulos în ceea ce priveşte contractele pe care le semnează.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre situaţia ambelor tabere, în ceea ce priveşte continuarea în aceeaşi formulă a echipei naţionale, la nivelul staff-ului tehnic.

FRF insistă să rezolve negocierile cu Edi Iordănescu până la deplasarea lotului naţional în Germania. Edi Iordănescu este rezervat şi vrea să amâne semnarea unui nou contract, până după turneul final de campionat european.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Edi Iordănescu, dificil în negocierile cu FRF

"Este o chestie între preşedinte şi selecţioner, e cam greu cu deadline-ul cu Edi, pentru că Edi este recunoscut, cunoscut ca fiind un tip care este foarte atent la alcătuirea unui contract, acum din ce înţeleg, este vorba de un contract pe 4 ani, sunt mai multe variabile în decursul unui astfel de contract.

Cu Edi e greu, nu ştiu care sunt obiectivele, dacă e pe 4 ani, calificarea la campionatul european este obligatorie, rămâne calificarea la mondial, e mult mai dificil să te califici la mondial şi cele două campanii în Liga Naţiunilor, e clar că deadline-ul pe care şi l-ar dori preşedintele.. este înainte de EURO.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Să aibă un contract înainte de EURO, după cum am impresia că pentru Edi deadline-ul ar fi mai degrabă după EURO, eu după ce simt, eu cred că el ar vrea să vadă şi reacţia echipei şi a jucătorilor la acest turneu final, asta cred că l-ar convinge să semneze, dacă jucătorii pot trece la nivelul urmator. EURO înseamnă un alt nivel de implicare.", a declarat Andrei Vochin, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: echipa nationalafrfedi iordanescuedward iordanescurazvan burleanuandrei vochin 

viewscnt
Articole similare