Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai e coadă deloc". Burleanu, surprins că nimeni nu mai vrea să fie preşedintele FRF: "Vreau să rămân în sport pentru a aduce o valoare importantă"

"Nu mai e coadă deloc". Burleanu, surprins că nimeni nu mai vrea să fie preşedintele FRF: "Vreau să rămân în sport pentru a aduce o valoare importantă"

FRF

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că funcţia pe care o ocupă nu mai este atât de râvnită precum alte posturi din cadrul instituţiei pe care o conduce.

"Am observat că funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal nu mai este chiar atât de dorită în ultima perioadă. Nu mai este coadă absolut deloc. Mai degrabă alte funcţii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal sunt râvnite astăzi", a afirmat Burleanu.

El a precizat că nu va susţine niciun "moştenitor" al său în funcţia de preşedinte: "Ceea ce vreau să spun este că nu voi susţine niciodată un candidat în momentul în care mă voi retrage. Pentru că este foarte important să nu îţi doreşti să laşi pe cineva să moştenească, ci să creezi un sistem care să producă un viitor preşedinte mai bun. Prin urmare nu o să mă vedeţi niciodată alegând pe cineva care să fie viitorul preşedinte".

Burleanu a spus că nu are în plan ca în următorii 10 ani să activeze într-un alt domeniu în afara sportului.

"Eu nu am un plan din acest punct de vedere şi nu am nici plan la nivel politic. Cu siguranţă în următorii 10 ani îmi doresc să continui în sport, unde cred că pot aduce o valoare importantă, iar după aceea îmi doresc să răspund şi altor provocări", a mai spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu (39 de ani) se află la conducerea FRF din 5 martie 2014, fiind la cel de-al treilea său mandat consecutiv în funcţia de preşedinte al instituţiei, şi ultimul, conform statutului federaţiei.

Afla mai multe despre: burleanufrf 

viewscnt
Articole similare