Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de play-out în Liga 2! Echipa care a retrogradat dramatic, Dumbrăviţa s-a salvat în mod eroic. Rezultatele zilei

Final de play-out în Liga 2! Echipa care a retrogradat dramatic, Dumbrăviţa s-a salvat în mod eroic. Rezultatele zilei

Liga 2

Comentarii

Play-out-ul ligii secunde s-a încheiat şi totodată, s-au aflat şi cele patru echipe care au retrogradat şi vor evolua în al treilea eşalon al fotbalului românesc, din sezonul viitor.

Alexandria, Unirea Dej, Tunari şi Progresul Spartac vor evolua în Liga 3, din sezonul viitor, după ce au încheiat sezonul 2023/2024 al ligii secunde pe poziţiile direct retrogradabile.

Unirea Dej a reuşit să se impună în partida de pe teren propriu împotriva echipei deja retrogradate din aceeaşi serie, CSM Alexandria, în timp ce CSC Dumbrăviţa a obţinut punctul de care aveau nevoie pentru a evita retrogradarea, pe teren propriu, împotriva celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Astfel, echipa antrenată de Dragoş Militaru a retrogradat în al treilea eşalon al fotbalului românesc, după rezultatele înregistrate în ultima etapă a play-out-ului din Liga 2.

Progresul Spartac, singura echipă fără victorie din play-out, înainte de ultima etapă, a obţinut o victorie de palmares împotriva celor de la Tunari, în condiţiile în care ambele echipe şi-au pierdut speranţele de a se salva de la retrogradare cu câteva etape în urmă. 3-1 a fost scorul partidei disputate pe terenul celor de la Progresul Spartac. CSA Steaua a încheiat Grupa B a play-out-ului ligii secunde pe prima poziţie, după victoria de pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna, meci încheiat cu scorul de 2-0.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Rezultatele zilei în Liga 2

Grupa A

  • CSC Dumbrăviţa 1-1 Ceahlăul P. Neamţ
  • Metaloglobus 1-1 FC Argeş
  • Unirea Dej 1-0 Alexandria

Grupa B

  • CSA Steaua Bucureşti 2-0 Concordia Chiajna
  • Chindia Târgovişte 3-0 CSM Slatina
  • Progresul Spartac 3-1 Tunari

Afla mai multe despre: liga 2csc dumbravitaunirea dej 

viewscnt
Articole similare