Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul ”letal” al Craiovei. Nu e Mitriţă. Gâlcă: ”Asta am decis. Aveam în minte. La această echipă au venit mulţi antrenori”

Fotbalistul ”letal” al Craiovei. Nu e Mitriţă. Gâlcă: ”Asta am decis. Aveam în minte. La această echipă au venit mulţi antrenori”
Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a tras concluziile după victoria contra celor de la Sepsi.

Universitatea Craiova a câştigat, pe teren propriu, cu Sepsi OSK, scor 3-2, în ultima etapă din play-off-ul Superligii.

Golurile din această partidă au fost marcate de Ştefan Bană (46), Elvir Koljic (52) şi Andrei Ivan (79) pentru olteni, respectiv Marius Ştefănescu (21) şi Gabriel Debeljuh (66) pentru covăsneni.

Gâlcă, despre acest sezon făcut de Craiova: ”Regret mult că nu am putut să terminăm pe locul 2”

La finalul meciului, Costel Gâlcă a vorbit despre sezonul făcut de Craiova şi lăudat un jucător care l-a impresionat de când el a preluat conducerea tehnică a echipei oltene.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Era normal să schimbăm la pauză. Echipa nu mergea bine. Nu puteam să ţinem de minge. Chiar nu prea am ajuns la poarta adversarului. Am decis să facem aceste două schimbări. Le aveam în minte. Poate şi Koljic, dacă avea mai multe minute, juca de la început.

La această echipă au venit mulţi antrenori. E normal şi pentru ei că până se adaptează la ce le cerem noi... Şi la exigenţele pe care le vrem... E greu să fie la un nivel foarte bun. Trebuie să lupţi în fiecare meci să ai şanse de câştig. 

Am spus de la început că vin să lupt pentru locul doi. Normal, regret mult că nu am putut să terminăm pe locul doi. Dar cred că în aceste meciuri au existat şi nişte lucruri bune la echipă. În unele meciuri, formaţia a arătat foarte bine.

(n.r. Ştefan Bană, la primul gol la profesionişti) E letal. A demonstrat-o şi în acest meci. Sper ca ceilalţi din academie să poată facă pasul. E important pentru oraş, pentru echipă. Cu siguranţă vor avea şi ceilalţi şansă.

Bană e un exemplu bun în acest moment pentru ceilalţi. Depinde doar de el. Şanse de a juca cu siguranţă le va mai avea. El, Danciu şi ceilalţi care au mai venit la echipă. Unii au nevoie de un timp de adaptare şi pot să intre şi în echipă, de ce nu? Nu contează vârsta.

(n.r. despre barajul pentru cupele europene) Eu nu sunt de acord cu multe lucruri. Nu sunt de acord cu înjumătăţirea punctelor. E munca unei echipe. Nici în acest caz nu sunt de acord. Dar astea sunt regulile”, a declarat Gâlcă, după meci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În urma acestei victorii, Universitatea Craiova s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul Superligii, cu 44 de puncte, urmând să evolueze într-un baraj cu învingătoarea din barajul Oţelul Galaţi - U Cluj, pentru stabilirea echipei care va merge în cupele europene.

Afla mai multe despre: costel galcacraiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare