Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Gâlcă după remiza incredbilă cu Farul. Ce a mai remarcat antrenorul Craiovei pe lângă ”tripla” lui Mitriţă: ”Ei”

Concluziile lui Gâlcă după remiza incredbilă cu Farul. Ce a mai remarcat antrenorul Craiovei pe lângă ”tripla” lui Mitriţă: ”Ei”
Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a tras concluziile după remiza reuşită pe terenul celor de la Farul Constanţa.

Farul Constanţa şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, scor 3-3, în ultimul meci al etapei a noua din play-off-ul Superligii. Constănţenii au fost egalaţi în minutul 90+7, după ce au condus cu 3-0.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Farul a condus cu 3-0 după primele 55 de minute, graţie ”dublei” lui Louis Munteanu şi a golului marcat de Queiros. 

Oltenii s-au bazat pe Mitriţă, care s-a remarcat pe finalul meciului. A reuşit un ”hat-trick”, cu care gruparea din Bănie a smuls un punct de la Ovidiu.

Gâlcă anunţă schimbări în lot: ”Vor veni jucători noi”

La capătul partidei, Costel Gâlcă a reacţionat cu privire la jocul echipei sale şi a lăudat atitudinea pe care au avut-o jucătorii olteni care au intrat în repriza a doua.

”(n.r. despre Mitriţă) Ştim ca e foarte important pentru noi, are o calitate individuală foarte bună, tehnică foarte bună, ştie să-şi pună colegii în valoare. A avut şi ajutorul echipei. Cei care au intrat de pe bancă au avut o altă atitudine.

Cu siguranţă că vor veni jucători noi. Vrem să avem un lot competitiv, nu ştim încă câţi, vom vedea. Sperăm să facem alegerile cele mai bune. Campionatul care vine, echipa va fi mai pregatită, cu idei mai clare de joc, cu atitudine mai bună, cu încredere.

În acest moment, rămân toţi, dar încă nu ştim cu siguranţă. Aşteptăm finalul de campionat şi vom vedea”, a declarat Gâlcă, după meci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 3, cu 41 de puncte, în timp ce Farul Constanţa se clasează pe locul 4, cu 36 de puncte, şi nu mai poate prinde cupele europene.

Afla mai multe despre: craiovacostel galcasuperliga 

viewscnt
Articole similare