You are here:

Dinamo, comunicat dur după ce „cazul Edgar Ie” a luat amploare: ”Un fals, o calomnie, un atac canceros”

Dinamo, comunicat dur după ce „cazul Edgar Ie” a luat amploare: ”Un fals, o calomnie, un atac canceros”

Dinamo București

Comentarii

În spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Dinamo nu l-a transferat pe Edgar Ie, ci pe fratele lui.

Dinamo se apără în cazul Edgar Ie

Suflarea dinamovistă a fost consternată la auzul veştii că Edgar Ie ar putea să nu fie Edgar Ie, ci fratele său geamăn Edelino Ie. Acest zvon a luat amploare zilele trecute, motiv pentru care cei de la Dinamo au reacţionat şi au negat totul.

”Un fals, o calomnie, un atac canceros împotriva clubului.

Un fake news, apărut pe Facebook în ziua meciului cu arădenii de la UTA, a fost promovat în câteva ore de mass-media din România şi preluat în presa internaţională, până la BBC, Marca sau Record. 

Să spui că Dinamo Bucureşti se îndoieşte că nu l-a transferat pe Edgar Miguel Ié, ci pe fratele său geamăn, Edelino Miguel Ié, este un fals, o calomnie, un atac canceros împotriva clubului.

Dinamo Bucureşti l-a transferat pe Edgar Miguel Ié, un jucător comunitar, printr-o firmă de impresariat recunoscută pe plan european. 

Vorbim de transparenţă, de legalitate în primul rând. 

Edgar Miguel Ié a primit un certificat internaţional de transfer eliberat de federaţia turcă, verificat de Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi FIFA, a fost înregistrat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), a primit un certificat de înregistrare din partea Inspectoratului General de Imigrări (IGI), dovada clară că statul nostru are în evidenţă şederea lui în România. 

Dincolo de această poziţie pentru suporteri, pentru presa centrală şi europeană, Dinamo Bucureşti anunţă că a demarat procedurile de a-l acţiona în instanţă pe autorul acestei informaţii eronate pentru grave prejudicii de imagine aduse clubului. 

De asemenea, din punct de vedere deontologic, Dinamo Bucureşti nu poate accepta poziţia exprimată de o parte a presei, de a promova un fals în numele clubului.”, se arată în comunicatul emis de Dinamo. 

Edgar Ie a fost jucătorul care a închis achiziţiile dinamoviştilor în pauza de iarnă. Un fundaş cu echipe importante în CV, cum ar fi Sporting, Barcelona, Feyenoord, Lille sau Trabzonspor, care a jucat şi în ultima ediţie a Cupei Africii. Jucătorul a semnat pentru un salariu important, de circa 20.000 de euro pe lună.

Afla mai multe despre: dinamoedgar iecomunicat dinamo 

viewscnt
Articole similare