Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul da, altul ba. Gâlcă a anunţat cine a revenit pentru duelul cu Farul şi cine nu. Principala calitate remarcată la trupa lui Hagi: ”Ne gândim la locul doi”

Unul da, altul ba. Gâlcă a anunţat cine a revenit pentru duelul cu Farul şi cine nu. Principala calitate remarcată la trupa lui Hagi: ”Ne gândim la locul doi”
Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a prefaţat duelul pe care îl va avea cu Farul lui Gică Hagi.

Universitatea Craiova o va întâlni, în deplasare, pe Farul Constanţa, luni, 13 mai, de la ora 20:3, în penultima etapă din play-off-ul Superligii României.

În conferinţa de presă premergătoarea partidei, Costel Gâlcă şi-a avertizat jucătorii cu privire la forţa ofensivă a trupei lui Gică Hagi şi a anunţat o revenire de marcă în echipa olteană.

Gâlcă, despre Hagi: ”A fost o mândrie să joc alături de el”

Acest duel ce va avea loc la Ovidiu îi va pune faţă în faţă pe doi dintre componenţii de bază ai generaţiei excepţionale a naţionalei României din anii 90.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Este o echipă care atacă foarte bine şi are idei ofensive clare. Au un antrenor cu mare experienţă şi jucători tineri de mare viitor, cu calităţi individuale foarte bune. Craiova în toate meciurile a avut presiune, dar a demonstrat că poate să câştige cu orice echipă.

Sperăm să facem şi la Constanţa un meci foarte bun şi să putem lua cele trei puncte. Ne gândim la locul doi! Este important să ne gândim la câştigarea meciului pentru că va fi un pas foarte important pentru noi.

Sunt jucători foarte buni, talentaţi, dar cu siguranţă putem să îi contracarăm (n.r. despre jucătorii Farului). Mitriţă va juca, dar nu şi Screciu. Mai sunt mici accidentări, dar sper să revină până la meci.

Am fost colegul lui Hagi (n.r. la naţionala României) şi a fost o mândrie să joc alături de el şi sper să fie un meci bun, atractiv, iar noi să luăm cele trei puncte.

A câştigat campionatul în urma muncii lui şi a celor din staff. Jucătorii lui vin formaţi de la acadamie şi nu întâmplător se adaptează repede la echipa mare. Cât despre noi, eu sunt foarte satisfăcut de atitudinea jucătorilor mei şi de multe lucruri pe care le-am făcut în aceste meciuri.

Mi-aş dori să arate puţin altfel jocul nostru, dar avem nevoie de timp. Jucătorii au un merit deosebit, pentru că s-au adaptat foarte repede. Au fost discuţii în trecut (n.r. cu Gică Hagi despre preluarea Farului), dar nu s-au realizat din diferite motive. Uneori aveam alt angajament şi uneori nu am dat un pas înainte.

Cu siguranţă vom schimba multe lucruri pentru acest meci. Trebuie să fim o echipă mai compactă, să lăsăm cât mai puţine spaţii între linii. Vreau să iau deciziile cele mai bune, să bag jucătorii cei mai în formă şi nimic mai mult. Toată echipa este schimbată, iar jocul a scos în evidenţă unii jucători”, a declarat Gâlcă, înainte de meci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În clasamentul din play-off, Universitatea Craiova se află pe locul 3, cu 40 de puncte, în timp ce Farul este un loc mai jos, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: costel galcacraiovafarul craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare