Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia vestiarului de la FCSB la vestea plecării lui Florinel Coman: "Te bucuri pentru el, dar..." | EXCLUSIV

Reacţia vestiarului de la FCSB la vestea plecării lui Florinel Coman: "Te bucuri pentru el, dar..." | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman este jucătorul de la baza noii lovituri date de Gigi Becali pe piaţa transferurilor. Jucătorul transferat de la Viitorul Constanţa poate pleca de la FCSB în această vară.

"Şeptarul" şi totodată golgheterul celor de la FCSB este jucătorul vizat de un transfer uriaş în campionatul din Qatar. Florinel Coman este la cel mai bun sezon al carierei, din punct de vedere statistic, în competiţia internă, iar forma sa bună a atras interesul unei echipe importante din campionatul Qatarului.

Valentin Creţu, experimentatul fundaş lateral dreapta al celor de la FCSB a vorbit despre plecarea lui Coman şi importanţa unui astfel de transfer. Creţu a vorbit şi despre opinia întregului vestiar şi despre impactul pe care o astfel de plecare îl poate avea în rândul moralului echipei.

Vali Creţu: "Mi-aş dori să rămână"

"Fiecare coleg simte juma, juma... cu juma' de ochi râde, cu altul plânge. Te bucuri pentru el, dar ţi-ai mai şi dori... Mi-aş dori să rămână.", a declarat Vali Creţu, pentru Orange Sport.

FCSB are o şansă mare de a obţine în mod oficial titlul în Superliga, în meciul de pe Arena Naţională în faţa Farului Constanţa, meci care are loc sâmbătă, de la ora 20:00 şi este în direct pe Orange Sport 1.

În cazul unui rezultat de egalitate sau a unei victorii, FCSB este noua campioană din Superliga. Dacă Farul va obţine cele trei puncte, sărbătoarea celor de la FCSB va fi amânată cel puţin până în etapa viitoare. Următorul meci al "roş-albaştrilor" este deplasarea de la Craiova, împotriva Universităţii Craiova.

  • 19 goluri în toate competiţiile a înscris Florinel Coman în tricoul celor de la FCSB, în 37 de partide.
  • 6.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care s-a remarcat în prima ligă în tricoul Viitorului Constanţa, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbvalentin cretuflorinel comantransfersuperligaflorinel coman transfer 

viewscnt
Articole similare