Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sancţiunile continuă pentru Dinamo! După ce au primit vestea disputării meciurilor fără spectatori, "câinii" au primit o nouă amendă

Sancţiunile continuă pentru Dinamo! După ce au primit vestea disputării meciurilor fără spectatori, "câinii" au primit o nouă amendă

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a primit o sancţiune drastică în urma incidentelor petrecute la meciul cu UTA Arad, disputat pe Stadionul Arcul de Triumf.

Dinamoviştii şi-au primit nota de plată în urma incidentelor de la ultima partidă a sezonului regulat. Dinamo şi UTA Arad vor juca patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă, a decis, miercuri, Comisia de Disciplină a FRF. De asemenea, ambele grupări au primit câte o penalitate sportivă de 100.000 de lei.

Însă, sancţiunile nu se opresc aici pentru dinamovişti. Aceştia au primit o altă penalitate sportivă de 33.750 de lei, în urma incidentelor de la partida disputată la Sibiu, în prima etapă a play-out-ului, în faţa celor de la FC Hermannstadt.

O nouă amendă pentru Dinamo, după primul meci din play-out

FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 3-0 pe teren propriu, în faţa formaţiei antrenate de Zeljko Kopic. Suporterii dinamovişti nu au gustat jocul slab prestat de favoriţi, iar după un nou incident a venit şi o nouă amendă pentru clubul bucureştean.

"AFC Hermannstadt vs. Dinamo – Incidente - În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul SC Dinamo 1948 cu penalitatea sportivă de 33.750 lei”, anunţă lpf.ro.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestiuta aradfc hermannstadtamendasanctiunifrflpfsuperliga 

viewscnt
Articole similare