Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia ridicolă în care a ajuns Ianis Hagi. Nu a jucat deloc în ultimele cinci meciuri. Ce apreciază antrenorul lui Alaves: ”Se antrenează foarte bine”

Situaţia ridicolă în care a ajuns Ianis Hagi. Nu a jucat deloc în ultimele cinci meciuri. Ce apreciază antrenorul lui Alaves: ”Se antrenează foarte bine”

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Deportivo Alaves, Luis Garcia (51 de ani), a vorbit la modul concret despre situaţia internaţionalului român Ianis Hagi (25 de ani).

Ianis Hagi are în continuare un sezon fără prea multe realizări la Deportivo Alaves, formaţia unde a fost împrumutat pentru actuala stagiune de Rangers.

Ca o dovadă a acestui aspect este faptul că internaţionalul român a fost rezervă neutilizată la ultimele cinci meciuri disputate de basci în campionatul din Spania.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange 

Antrenorul Luis Garcia a fost întrebat frontal despre situaţia lui Ianis Hagi la Alaves. Tehnicianul echipei a dat asigurări că îl va folosi mai mult în acest final de sezon şi a lăudat atitudinea pe care a arătat-o jucătorul român la antrenamente.

Antrenorul lui Alaves, luat la rost despre situaţia lui Ianis Hagi. Ce a dezvăluit Luis Garcia

”Ideea mea este că toţi să participe mai mult până la finalul sezonului, de acum până la final. Mai avem patru meciuri, sunt mulţi jucători care ne-au ajutat mult ’din umbră’. De exemplu, Hagi, a avut o atitudine incredibilă. Băiatul nu a jucat de mult timp, dar se antrenează foarte bine, cu multă bucurie.

Atunci, nu spun că va juca mâine, dar, ca exemplu, va juca mai mult. Nu vor juca toţi la fel de mult, pentru că asta este imposibil, dar mi-am făcut o idee cum aş putea să îi fac să participe mai mult”, a declarat Luis Garcia, la conferinţa de presă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În vârstă de 25 de ani, Ianis Hagi a jucat doar 22 de meciuri pentru Alaves, în toate competiţiile, cu două goluri şi o pasă decisivă. În La Liga, a totalizat daor 605 minute de joc, împărţite pe 18 partide.

În clasamentul din Spania, Deportivo Alaves ocupă locul 11, cu 41 de puncte acumulate în 34 de etape, astfel că este scăpată în totalitate de grijile retrogradării în Segunda.

Afla mai multe despre: ianis hagila ligaalavesluis garcia 

viewscnt
Articole similare