Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preferatul lui Rotaru s-a ţinut tare! MM i-a scris pe Instagram, Gigi Becali l-a pus să jure că se transferă la FCSB: "Cei de la Craiova nu ştiau ce vor"

Preferatul lui Rotaru s-a ţinut tare! MM i-a scris pe Instagram, Gigi Becali l-a pus să jure că se transferă la FCSB: "Cei de la Craiova nu ştiau ce vor"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a devenit campioana României în sezonul 2023-2024, cu un prim 11 din care a făcut parte şi un fotbalist asupra căruia presiunea a fost constantă. Craioveanul Alexandru Băluţă (30 de ani) a ales echipa bucureşteană, după ce Mihai Rotaru nu l-a convins să vină la Universitatea, iar acum atacantul lateral şi-a spus povestea din momentul transferului.

Alex Băluţă îşi spune povestea, hulit de Mihai Rotaru pentru transferul la FCSB

La începutul acestui sezon, Gigi Becali a reuşit să-l transfere pe fotbalistul pe care l-a dorit în mai multe rânduri, de-a lungul anilor. Alex Băluţă a părăsit echipa Puskás Akadémia, din Ungaria, şi a fost disputat de FCSB şi Universitatea Craiova. 

Deşi echipa din Oltenia a mizat pe partea sentimentală, atacantul a ales FCSB, iar Mihai Rotaru a tunat: ”Nu mai există pentru mine”, susţinea patronul Universităţii Craiova, la acel moment. 

Într-un interviu acordat Orange Sport, Alex Băluţă a spus că a avut motive întemeiate pentru care a făcut alegerea şi a recunoscut că MM Stoica şi Gigi Becali i-au făcut un marcaj strâns, în săptămânile în care a existat interesul. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Sincer, nu mă aşteptam în momentul ăla. Pentru mine era important să rămân în circuitul din străinătate şi aşteptam oferta din străinătate. Mă uitam la finala Europa League şi am primit mesaj de la MM şi am zis să mai aşteptăm puţin. Întotdeauna voiam să o tot lungesc, să nu-i răspund imediat, dar până la urmă am reuşit să iau legătura cu dansul şi i-am spus că nu sunt pregătit, dar totuşi sunt deschis să discutam.

Iniţial, (n.r. - MM Stoica) mi-a scris pe Instagram. N-am apucat să-i răspund pe Instagram, că nu ne aveam la prieteni şi erau la cereri de mesaje. Acolo am văzut prima dată mesajul. N-am apucat să-l citesc acolo, dar îl văzusem, apoi l-a şters din ce îmi amintesc şi după m-a contactat pe Whatsapp şi acolo am început să vorbim", a declarat Alex Băluţă, pentru Orange Sport. 

  • 34 de meciuri, 7 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Alex Băluţă la FCSB, în acest sezon

Gigi Becali l-a sunat de mai multe ori pe Alex Băluţă: "M-am simţit ruşinat că n-am răspuns"

Finanţatorul FCSB a trecut peste faptul că jucătorul nu a răspuns primelor apeluri, întrucât Băluţă a fost prins la mijloc, între actuala campioană şi Universitatea Craiova, unde era unul dintre preferaţii lui Mihai Rotaru. 

"Am cântărit-o mult timp. Au fost două săptămâni, pentru că nici nu mai puteam să aştept foarte mult, era o presiune mare. Era o presiune, pentru că nu eram încă decis. Cei de la Craiova nu ştiau ce vor şi n-am ajuns la un numitor comun cu ei, iar la FCSB m-au aşteptat foarte mult. M-am tot gândit şi la un moment dat am pasat totul impresarului, pentru că simţeam că mă depăşeşte să stau eu la negocieri. Nu mă vedeam să negociez atât de mult. 

Până la urma a fost un telefon din partea domnului patron (n.r. - Gigi Becali). Din ce îmi amintesc, eram cu fetiţa în pat şi o pregăteam să doarmă şi n-am putut să-i răspund dansului. Au fost vreo trei, patru apeluri pierdute. M-am simţit puţin ruşinat din cauza asta, dar m-a înţeles şi până la urma i-am răspuns. Dânsul mi-a cerut jurământul dacă vin la FCSB, eu mi l-am dat şi de acolo n-am mai dat niciun pas înapoi. 

Era a treia oara când dansul insista pentru mine şi până la urma a reuşit să mă convingă. Niciodată nu m-am îndoit că dansul nu o să mă placă sau o să vorbească urât despre mine. Ştiam că vor fi momente când voi fi schimbat, era normal, pentru că aici s-a format o echipă, un nucleu care a jucat tot timpul împreună şi era normal să dovedesc că merit să fiu în primul 11", a adăugat campionul cu FCSB, Alex Băluţă. 

Alex Băluţă, în prmieră campion al României, cu FCSB

"Mă simt norocos că după atâţia ani a venit şi trofeul mult aşteptat. Pentru mine, venind acum din primul an şi câştigând campionatul e ceva la care sincer am visat de când am venit la FCSB. Când am plecat din tară, am plecat luând Cupa României, acum m-am întors şi am luat campionatul. E ceva care mă face să mă simt împlinit, iar pentru asta m-am apucat de fotbal, să căştig trofee, să mă bucur de tot ce am realizat şi sunt foarte bucuros, că am ajuns în punctul ăsta. N-a fost uşor deloc, a fost un an foarte greu. Am impresia că ieri am semnat cu FCSB, dar sunt mândru că am semnat cu FCSB şi pentru faptul că m-am integrat destul de rapid. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Nimeni nu credea în mine, cel mai important lucru e că am crezut eu în mine. Am muncit foarte mult să dovedesc că merit să joc pentru această echipa şi mă bucur că am reuşit să mă ridic la nivelul aşteptărilor oamenilor de aici.

Ştiam unde o să vin, ştiam că presiunea e foarte mare. N-am fost atât de pregătit la început, auzi niste lucruri, dar până nu le simţi pe pielea ta nu te convingi. Nu mi-a fost uşor, pentru că am avut parte de câteva accidentări la început. 

Toţi oamenii de aici au avut mare răbdare cu mine şi asta mi-a dat încredere, în special patronul nostru care vorbeşte mereu frumos despre mine şi m-a apreciat. A văzut că sunt un jucător ambiţios şi, chiar daca n-am dat gol mereu, am reuşit să aduc un plus ecihpei. Asta m-a făcut să nu cedez niciodată, nu m-am dat bătut în nicio clipă de când am venit la FCSB", a mai spus Alex Băluţă, fost jucător important la Universitatea Craiova şi proaspăt campion al României cu FCSB, pentru Orange Sport.  

  • 141 de meciuri, 28 de goluri şi 16 pase decisive sunt cifrele lui Alex Băluţă la Universitatea Craiova

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alex baluta fcsbalex baluta universitatea craiova fcsbtransferuri fcsbmm stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare