Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia vehementă a lui Mihai Rotaru după ce FCSB s-a înţeles cu Alexandru Băluţă. ”Nu mai există pentru mine”

Reacţia vehementă a lui Mihai Rotaru după ce FCSB s-a înţeles cu Alexandru Băluţă. ”Nu mai există pentru mine”galerie foto

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, a răbufnit la adresa lui Alexandru Băluţă, după ce fostul fotbalist al alb-albaştrilor a bătut palma cu FCSB.

Conform Gsp.ro, cele două părţi au ajuns la un acord, iar Băluţă va semna contractul în cel mai scurt timp. În urmă cu mai puţin de două săptămâni, Gigi Becali a confirmat interesul roş-albaştrilor pentru fostul fotbalist al Slaviei Praga.

”Am înţeles că a plecat la Universitatea Craiova. Şi Băluţă am înţeles (n.r. pe lângă Mitriţă). Nu ştiu, aşa am înţeles. Nu ştiu despre Băluţă. Au trecut vremurile alea, nu vă spun decât atunci când semnez cu cineva.

Ce să vă spun acum? Să-mi fac concurenţă singur? N-am de ce”, a declarat Gigi Becali la începutul lunii iunie.

Reacţia vehementă a lui Mihai Rotaru după ce FCSB s-a înţeles cu Alexandru Băluţă. ”Nu mai există pentru mine”

Conform Fanatik.ro, Băluţă l-a trădat pe Mihai Rotaru şi a ales drumul FCSB-ului, pentru aceiaşi bani pe care i-ar fi încasat şi în Bănie ( 100.000 de euro la semnătură şi 20.000 pe lună). Aceeaşi sursă relatează că, fostul jucător al Slaviei Praga a participat la botezul fostului său coleg, Alexandru Mitriţă şi le-ar fi dezvăluit apropiaţilor că îşi doreşte să îmbrace tricoul FCSB-ului.

“Eu nu vorbesc despre persoanele care nu mai există pentru mine şi pentru Craiova!”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.ro.

Alexandru Băluţa s-a despărţit de Akademia Puskas, după trei ani petrecuţi în Ungaria

Fotbalistul român şi-a anunţat oficial plecarea pe contul de Instagram.

”Vreau să le mulţumesc tuturor persoanelor din ”familia” Puskas, pentru aceşti trei ani frumoşi petrecuţi împreună. Despărţirile sunt întotdeauna dificile, dar ştiu că acest club va continua să progreseze iar asta mă face fericit. Aici am avut oportunitatea să mă dezvolt, atât ca om, cât şi ca fotbalist. 

În fotbal, nu rezultatele şi trofeele înseamnă totul, ci prieteniile, amintirile şi lecţiile învăţate. Ştiu că am făcut greşeli în carieră, dar am învăţat din ele. Am învăţat să nu mă dau bătut şi să lupt până la ultimul strop de energie.

Acum, va începe o nouă aventură pentru mine, dar amintirile vor rămâne prezente în inima mea”, a scris Alexandru Băluţă.

Alexandru Băluţă este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: băluţăfcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare