Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în Franţa. Mbappe nu-şi mai prelungeşte contractul, iar acum PSG vrea să-l vândă de urgenţă. Decizie surprinzătoare luată de starul francez

Şoc în Franţa. Mbappe nu-şi mai prelungeşte contractul, iar acum PSG vrea să-l vândă de urgenţă. Decizie surprinzătoare luată de starul francez

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe a anunţat actualul său club, Paris Saint-Germain, că nu va activa clauza care îi permite prelungirea contractului său cu un an suplimentar, până în 2025, a indicat o sursă bine informată.

Mbappe şi-a făcut cunoscută decizia luni, printr-un email transmis clubului parizian, a precizat sursa respectivă, apropiată de negocierile dintre cele două părţi, confirmând o informaţie difuzată anterior de cotidianul L'Equipe.

Data limită până la care atacantul francez poate face alegerea sa este 31 iulie 2023.

PSG nu doreşte ca însă Mbappe să plece ca jucător liber în 2024, ceea ce deschide calea unui transfer al starului francez în această vară, în cazul unui eşec al negocierilor, până la 31 iulie, conform aceleiaşi surse.

În cazul unei plecări, clubul din capitala Franţei va rămâne fără cel mai important jucător ofensiv din lotul său, la câteva săptămâni după despărţirea de argentinianul Lionel Messi, care îşi va continua cariera în SUA, la Inter Miami. Viitorul celuilalt star din atacul lui PSG, brazilianul Neymar, stă de asemenea sub semnul întrebării.

Kylian Mbappe lăsase deja să se înţeleagă că ar putea pleca în 2024 de la PSG, cu ocazia ceremoniei trofeelor UNFP, pe 28 mai, când a fost desemnat pentru al patrulea an consecutiv cel mai bun fotbalist din Ligue 1.

Presa spaniolă anunţă că Real Madrid, club cu care Mbappe a fost foarte aproape să semneze în urmă cu un an, înainte de a decide să rămână la PSG, aşteaptă ca francezul să facă acum primul pas în vederea unui eventual transfer pe Santiago Bernabeu în această vară.

Afla mai multe despre: psgmbappemessireal madrid 

viewscnt
Articole similare