Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va va întâmpla cu Cristi Chivu din sezonul următor. Italienii au făcut anunţul

Ce se va va întâmpla cu Cristi Chivu din sezonul următor. Italienii au făcut anunţulgalerie foto

Serie A

Comentarii

Cristian Chivu va rămâne pe banca echipei Primvaera a lui Inter şi din sezonul următor.

Conform Gazzetta dello Sport, fostul căpitan al naţionalei României s-a întâlnit cu conducerea nerazzurrilor şi a comunicat că îşi doreşte să rămână pe banca tinerilor interişti.

”Pe viitor şi-ar dori să facă pasul printre granzi, dar doar în condiţii bune. În acest moment, Chivu consideră că, experienţa acumulată la loturile juvenile l-a ajutat să progreseze, iar cu toate că, Inter nu a reuşit să ajungă în play-off-ul ligii de juniori U19, echipa a avut o revenire spectaculoasă. Dacă ar fi putut conta şi pe Zanotti, Fontarosa şi Carboni, jucători ce au făcut parte din lotul echipei mari, altul ar fi fost deznodământul”, a notat Gazzetta dello Sport.

Cristi Chivu a cucerit tilul de campion în Italia cu Inter Primavera în sezonul trecut, după o finală dramatică cu AS Roma. În acest sezon, urmaşii lui Chivu şi Zanetti au terminat doar pe locul şapte.

Patru români, campioni în Italia! Echipa de tineret a lui Lecce a câştigat titlul la ultima fază

Echipa Primavera a lui Lecce a câştiga titlul la tineret în Italia, după ce a învins-o pe reprezentativa similară a Fiorentinei în finală. Tineri fotbalişti ai lui Lecce au triumfat graţie reuşitei semnate de suedezul Emin Hasic în minutul 120+2, după ce partida a avut nevoie de reprize de prelungiri, scorul înregistrat în primele 90 de minute fiind 0-0.

Formaţia antrenată de Federico Coppitelli a încheiat triumfătoare un sezon pe care l-a condus de la cap la coadă.

Patru români, oameni de bază la Lecce

Alexandru Borbei, Rareş Burnete, Răzvan Paşcalău şi Cătălin Vulturar au bifat toate cele 120 de minute pentru Lecce. Cei patru români au adunat împrenă nu mai puţin de 134 de meciuri în campionat şi au contribuit decisiv la succes echipei.

Afla mai multe despre: chivuinterlecce 

viewscnt
Articole similare