Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid a anunţat plecarea lui Antonio Sefer. ”Să ne faci mândri!”. Cu ce club s-a înţeles

OFICIAL | Rapid a anunţat plecarea lui Antonio Sefer. ”Să ne faci mândri!”. Cu ce club s-a înţeles

Superliga

Comentarii

Rapid a oficializat despărţitea de Antonio Sefer. Fostul fotbalist al Oţelului va evolua din sezonul următor pentru Hapoel Beer Sheva, vicecampioana Istraelului. Înţelegerea dintre Sefer şi noul său club este pe o perioadă de patru sezoane.

”Unul dintre cei mai vechi jucători ai Rapidului, Antonio Sefer, s-a transferat astăzi în prima ligă israeliană, la Hapoel Beer Sheva. Toni a trăit alături de Rapid momente superbe, promovările din Liga 3 şi Liga 2, fiind mai mereu un om de bază. 141 de meciuri a adunat “şeptarul” nostru în tricoul alb-vişiniu, reuşind 19 goluri şi 17 pase decisive.

“Rapid înseamnă enorm, este un stil de viaţă. Mă mândresc că sunt la Rapid şi mereu merg cu fruntea sus, pentru că este un brand în România şi în Europa”, spunea Sefer despre Rapid.

Hapoel Beer Sheva este vicecampioana Israelului, terminând la şapte puncte în spatele lui Maccabi Haifa.

Mulţumim pentru tot, Toni! Îţi urăm mult succes şi rămâi mereu unul dintre noi!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

”Am primit deja mesaje din partea fanilor”

Fosta campioană a Israelului a postat pe pagina oficială de Facebook un videoclip cu cele mai spectaculoase goluri ale lui Sefer în tricoul Rapidului.

”Sunt foarte fericit că am început un nou capitol în viaţa mea. Am primit deja mesaje de încurajare din parte fanilor şi abia aştept să îi cunosc. Sper să îi fac fericiţi!”, a spus Antonio Sefer, citat de pagina oficială a lui Hapoel Beer Sheva.

Afla mai multe despre: seferrapid 

viewscnt
Articole similare